Reviews van deze auteur

Fan van Sexmatch

Review over Secretsexclub

Ik ben vooral fan van de functie sexmatch. Ik heb vaak geen zin om te zoeken door de profielen en zo krijg ik allemaal lekkers op mijn bordje voorgeschoteld.

Oversexte mannen op Lexa

Review over Lexa

Vorig jaar ervoor gekozen om betalend lid te worden. Totaal 4 dates gehad maar met allemaal helaas geen klik. Als je na een tijdje er weer voor kiest om betalend lid te worden krijg je meer berichten van mannen. Wat me wel opvalt is als je dan weer een paar maanden lid bent de mannen je niet meer zien en ze niet reageren als je een bericht stuurt. Ofja wel een paar berichten maar dan hebben ze het gelijk over sex en een hete date. Mijn ervaring is dat Lexa een sexsite is geworden in plaats van een datingsite. Naar mijn mening heb ik alles goed voor elkaar, ik zie er goed uit, heb een goede baan en ben sociaal aangelegd. Toch lukt het mij niet eens om hier een fatsoenlijke relatie uit te slepen. Ik weet niet of het gewoon aan de mannen uberhaupt ligt of dat het komt door Lexa beleid.

Sterke punten
Mooie site

Zwakke punten
Vrij prijzig
Oversexte mannen

teleurgesteld in Lexa

Review over Lexa

Ik had mezelf aangemeld via de app en zag alleen de optie staan om een 6 maanden pakket aan te schaffen. Vond dit al vrij raar maar goed ik zag geen andere optie dus ik dacht het zal wel zo horen. Lang verhaal kort, ik had dus een basic plus abonnement aangeschaft bij Lexa voor 6 maanden met de kosten daarvan 60 euro. Na mijn aanmelding viel het al snel tegen. Jan en alleman kan je zomaar berichtjes sturen, vooral van allerlei leeftijden. Ik voelde me daar niet prettig bij omdat ik het gevoel had dat er allemaal oude viespeuken me benaderde. Ik heb de klantenservice dan Lexa benaderd of ik dit op de een of andere manier kon uitschakelen. Daar wezen ze me op de 1 en 3 maanden abonnementen (die ik overigens nooit aangeboden heb gekregen) en omdat ik al 3 weken lid was van Lexa was mijn proefperiode voorbij en had ik dikke pech 60 euro weg!! Erg teleurgesteld in de site, in de oplossing en überhaupt in Lexa!

Zwakke punten
geen goede klantenservice
app werkt niet zoals ze zeggen
duur

deprimerend

Review over Pepper

Ik was al ruim richting een depressie gegaan, doordat ik dacht dat geen enkele vrouw mij de moeite waard vond om op te reageren.. Tot ik via reviews van sites erachter kwam dat dit kwam doordat de berichtjes die ik stuurde naar vrouwen waarschijnlijk geen betaald lidmaatschap hebben. Hierdoor hebben ze dus geen inzicht in mijn berichtjes. Je wordt vriendelijk bedankt pepper!

Zwakke punten
je ziet niet of iemand een betalend lid is en je berichtjes heeft geopend

Let op heren!

Review over Ouderen Flirt

Deze review is gericht aan alle heren (en misschien ook dames, maar vooral gericht aan de heren), pas een beetje op met profielen die 2 cijfers zoals 01 of 05 achter hun gebruikersnaam hebben staan. Zo is mijn ervaring dat ik gedoe heb gehad met Riet52 en Ingrid71. Mijn indruk is dat dit geen echte profielen zijn maar oplichters. Buiten dit niet veel te klagen.

Goeie site

Review over Skypesexdating

Site is makkelijk in gebruik en ziet er mooi en modern uit.
Gesprekken en andere leden voldoen aan mijn verwachtingen dus ik ben tevreden

betalende leden krijgen nauwelijks aandacht

Review over Lexa

Ik moet toch even een melding maken wat een waardelozen site dit is. Ben je de site aan het proberen als gratis lid dan lopen de berichtjes die je krijgt over. Maar Lexa doet dat wel slim want de gestuurde berichtjes kan je niet openen als gratis lid. Nou ben ik dus overstag gegaan om een proefabbonnement aan te gaan en rara politiepet, ik heb op de berichtjes die ik heb ontvangen gereageerd en krijg opeens geen reactie meer terug. Van geen van alle vrouwen! Ik wordt zelfs geblokkeerd door vrouwen, maar toch wel gek dat ze me blokkeren en vervolgens wel super vaak op mijn profiel kijken.
Ohja weat ook nog een leuk onderdeel is vrouwen die zich net hebben aangemeld. Je ziet als betalend lid en als je langehr lid bent dat deze vrouwen elke maand zich net hebben aangemeld. Gewoon nep profielen dus of instellingen van lexa staan niet goed.

Betuttelend en dure datingsite

Review over RelatiePlanet

Relatieplanet is zeer betuttelend en verwijderen gewoon dingen die je op je profiel zet of schrijft zonder dat ze aan je doorgeven dat dit niet mag. Ze houden totaal geen rekening dat je al betaald hebt wat overigens ook nog stik duur is voor wat je krijgt maar wissen gewoon je foto's en je tekst. Een beetje toezicht is goed, maar als er niet duidelijk wordt aangegeven welke foto's en tekst wel of niet mogen dan kan je ook niet zomaar zonder het door te geven tekst gaan verwijderen.
Het is dat ik nog een tijd aan dit abonnement vast zit want anders had ik al gelijk mijn profiel verwijderd. ik hou het nu gewoon aan omdat ik er toch geld aan kwijt ben. ik hoor veel mensen het hebben over chatapp, iemand daar ervaring mee?

Pepper is echt de leuke datingsite op dit moment

Review over Pepper

Pepper is voor mij de leukste datingsite op dit moment. Dit vind ik vooral door de leuke mannen en de mogelijkheden op de site. Zo helpt pepper je altijd met gesprekstof door de profielen op een bepaalde manier aan te kleden en de optie om foto's te promoten. Zo krijg je op een leuke manier een klein kijkje in iemand zijn leven. Bevalt dit dan kan je super makkelijk met iemand een gesprek beginnen, want je hebt al heel veel informatie over degene gezien. Het fijne aan pepper vind ik dat de profielen op een goede manier gevuld zijn. Bij andere datingsites had ik de ervaring dat je vaak ongebruikte of lege profielen tegenkwam, zeer irritant al zeg ik het zelf. Ik ben zeer kritisch op gebied van mannen (en vrouwen) maar ik ben er zeker van dat ik mijn ware hier ga tegenkomen. Misschien nog niet vandaag, maar wellicht in de toekomst!!!!

Sterke punten
leuke profielen en goed gevuld met informatie!
Leuke mannen
Makkelijk in gebruik

Zwakke punten
Sommige andere leden zijn niet altijd even eerlijk en oprecht

Goede ervaring met Lexa

Review over Lexa

Ik ben nog niet zo lang single, mijn relatie is net uitgegaan na 10 jaar. Dus op mijn leeftijd heb ik ook niet zoveel relaties gehad behalve deze. Ook nog een beetje groen dus op gebied van daten, maar niet op relaties haha! Ik wist daardoor niet zo goed waar ik moest beginnen want ja als je 28 bent dan hebben de meeste van je leeftijd een relatie en ik ben niet zo iemand die makkelijk op iemand afstapt. Lexa had een lage instap dus daar was ik heel blij mee, ok veel positieve dingen gehoord van vriendinnen die mij hard aanmoedigde om aan te melden. Die positiviteit was terecht want ik kreeg al gelijk een aantal matches en na een aantal gesprekken te hebben bleken deze mannen oko goed bij mij te passen. Ook fijn dat je lekker kan chatten op je eigen tempo want ik ben nou niet iemand die zich snel tot iemand voelt aangetrokken op basis van alleen een foto. Het werkt eigenlijk zo goed dat er wel een potentiele nieuwe relatie aan zit te komen. Nu dus een beetje het luxe probleem of ik me wel opnieuw in een nieuwe serieuze relatie wil binden. Bij mij dus zeer goede ervaringen, misschien iets te goed. #verwend

Sterke punten
Leuke mannen!

Zwakke punten
Misschien iets te serieus als je nog niet zeker weet of je wel een relatie wil

NIET AAN BEGINNEN

Review over Victoria Milan

Victoria Milan is een website die dicht komt bij de term oplichting...
Ik heb een abonnement afgesloten voor 1 dag, wat 1 euro zou kosten. Ik nam aan dat het abbonnement dan automatisch zou stoppen. Dit was dus niet het geval....
zo moet je als gebruiker letten op kleine letterjes. Ik zat dus vast aan een premium abonnement wat 78 euro per maand kost. Toen ik die betaling van mijn rekening gehaald zag worden heb ik na dag 2 meteen opgezegd.. maar ik krijg geen geld terug omdat dit blijkbaar te laat was. De site is er echt opgericht op geld te verdienen en niet om mij aan een leuke vrouw te helpen. Dit stoort mij want dit moet natuurlijk het voornaamste doel zijn
Ik ben er 1 keer ingetrapt maar nooit meer. Nu lekker puh met een slechte review Victoria Milan! Moet je maar goed zijn voor je klanten

Sterke punten
Geen sterke punten

Zwakke punten
Oplichters

Flop

Review over RelatiePlanet

Vrouwen van relatieplanet zijn veel eisend. Krijg helemaal niet veel reacties van vrouwen die ik een berichtje stuur.

NO GO for me

Review over Parship

Ondanks dat we natuurlijk allemaal goed geschoold zijn wil dat natuurlijk niet zeggen dat we zomaar geld teveel hebben en hier mee willen smijten. De maandelijkse kosten van Parship zijn duur voor als je het wil proberen. Ikzelf wil niet gelijk aan een abonnement vast zitten zonder dat ik precies weet hoe of wat. Parship zou best met een actie kunnen komen dat de eerste maand €25 euro is in plaats van deze prijs alleen beschikbaar te maken wanneer je 1 jaar abonnement pakt.
Dit duidt er bij mij op dat Parship een slechte partij is die het moet hebben van slapende abonnementen. Een NO GO for me

Heel divers

Review over Senioren Zone

Veel actieve profielen
Meestal elke dag andere matches, ook veel verschillende advertenties en profielen

hulp

Review over Senioren Sex Club

Ik heb problemen met inloggen, kan iemand mij hier bij helpen?

mooi vertier

Review over TienerSex Advertenties

Mooie sexy jonge meiden op te vinden. Advertenties zijn heel divers en daarbij het aanbod ook. Ik heb zelf bepaalde dingen die ik lekker vind en bij verschillende sites geprobeerd dit te vinden. Hier vond ik een aantal meiden die van dezelfde dingen houden. Echte aanrader dus

Bijzonder

Review over RelatiePlanet

Bijzondere matches voorgesteld gekregen bij Relatieplanet. Vrouwen waarmee ik eigenlijk nooit gedacht had een match te zijn. Ik heb het een kans gegeven en ik moet toegeven dat de vrouwen best goed bji mij passen.
Hierbij mijn complimenten aan Relatieplanet. Leuke gesprekken tot nu toe gehad en ik ben zeer tevreden.

Sterke punten
Goed match systeem

Zwakke punten
beetje prijzig

arrogante wijven

Review over Parship

Alleen maar arrogante wijven die op je geld uit zijn
Doen allemaal alsof ze zelf een carrière hebben maar in de tussentijd zijn ze alleen maar op zoek naar een vent met een goede baan zodat die alles voor ze kan betalen

Spannende website

Review over Victoria Milan

Goedemiddag,
Ik ben al een tijdje lid van Victoria Milan en ik wilde hier graag een review over schrijven. Eerste indruk van de site was dat de site erg spannend is mede doordat het mysterieuze ervan af spat. Ik ben nu al een tijdje lid en ik vind de manier van contact zoeken en het hebben van gesprekken erg bij mij passen. Zo vind ik het ook fijn dat je je foto kan bewerken in iets mysterieus maar ook dat je foto's kan verbergen voor anderen. Ik zelf zit er samen met mijn partner op dus echt vreemdgaan is het niet. Ik vind het fijn dat we het samen kunnen ervaren en dat er niet perse veel druk op ligt om af te spreken.

goede klantenservice

Review over Ouderen Flirt

Klantenservice is goed te bereiken en antwoord snel.
Jammer dat je alleen de klantenservice via het formulier kan benaderen.

mwa

Review over Ouderen Flirt

Ik was eerst lid van ouderenclub.nl. Ik wilde toch wat andere vrouwen zoeken om wat af te wisselen dus ben ik lid geworden van ouderenflirt echter heb ik spijt van mijn overstappen. vrouwen bij ouderenflirt zijn minder en ook de gesprekken vind ik tegenvallen. Nu ondanks het aanschaffen van mijn berichten bij ouderenflirt toch weer teruggegaan naar ouderenclub...

Gemengde gevoelens

Review over Victoria Milan

Site is leuk, mannen zijn leuk, gebruik is makkelijk maar toch heb ik mijn gemengde gevoelens erbij... Iemand ervaring mee als je betalend lid bent?

Helemaal weg van relatieplanet!

Review over RelatiePlanet

Sinds ik het tv programma lang leve de liefde heb gezien op sbs6 ben ik helemaal weg van relatieplanet
Heb me meteen aangemeld en ben rond gaan kijken, super veel lekkers
Jammer dat niet alle functies gratis te gebruiken zijn.. abonnement is opzich niet zo duur maar zie het niet zo zitten dat ze in een keer extra geld afschrijven. is dit vooruit betalen of zijn dit administratiekoste?

Goede klantenservice

Review over Second Love

Klantenservice is fijn. Had wat vragen over de site en kreeg op een goede en fijne manier reactie. Ook fijn dat je ze kan bellen in tegenstelling tot sommige andere datingsites.

Reageren

Review over TienerSex Advertenties

Ik heb een advertentie geplaatst en krijg weinig reacties van mannen. Iemand ervaring met andere sites waar je advertenties van jezelf kan plaatsen en waar meer wordt op gereageerd?

reacties: