Second Love Review - Als je op zoek bent naar spanning en sexy affaires

Second Love is een unieke datingsite welke speciaal ontwikkeld is voor een ieder vanaf 18 jaar, die naast hun huidige relatie een tweede liefde op na willen houden of houden van spannende affaires. Het is een datingsite voor zowel mannen als vrouwen, die willen vreemdgaan, een spannende affaire er op na willen houden of avontuur zoeken. Gaat het goed in je relatie, maar mis je de spanning en sensatie, zijn er kinderen bijgekomen en hebben jullie minder tijd voor mekaar en wil je net als je tienerjaren of toen je pas verliefd werd leuke dingen samen doen zonder je zorgen te hoeven maken over de verantwoordelijkheden van een gezin of kinderen? Dan moet je zeker bij second love wezen. Op deze site zijn er genoeg gelijk gestemde leden, die net als jou druk op zoek zijn naar een tweede liefde. Op second love  kun je jouw eigen profiel met foto's plaatsen en op basis van je profiel een leuk man of vrouw zoeken. Verder kun je online vreemdgaan (of daten) door berichten te sturen en via de site te chatten met andere gebruikers. Alle profielen op Second Love worden individueel beoordeeld, zodat alleen serieuze vrouwen en mannen opgenomen worden in het online bestand. Spreekt dit je aan en wil je vandaag nog een affaire starten? Meld je dan geheel gratis aan op Second Love.


Aanmelden

Lijkt een tweede liefde op na houden je zeer spannend? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Second Love. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site onder het kopje “Meld je nu gratis aan!” het online doorklik registratie formulier in te vullen. In dit formulier geef je aan of je man of vrouw bent en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Je geeft verder aan wat je gebruikersnaam is, wachtwoord en werkende e- mail adres. Vervolgens kun je klikken op het tabje “meld je aan”. Vervolgens komt er nog een formulier tevoorschijn waarin je enkele persoonlijke gegevens kunt invullen zoals je geboorte datum, je leeftijdsklasse en een bericht met een beschrijving over jezelf. Hierna kun je op het tabje “voltooi mijn aanmelding” klikken. Na hierop geklikt te hebben wordt er een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van een spannende second love date.

 


Contact gegevens

Het kan weleens voorkomen, dat je tegen zaken aanloopt bij het doornemen van profielen of dat je enkele vragen hebt, die je zo snel als mogelijk beantwoord wenst te hebben. Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van second love door te bellen naar het telefoonnummer 010 7142266 of door een e- mail te sturen naar [email protected]. In beide gevallen probeert de helpdesk zoveel als mogelijk met een gepast antwoord dan wel gepaste oplossing te komen. 


Bedrijfsgegevens

Second Love

Rotterdamseweg 183c

2629 HD DELFT

Telefoon : 010 7142266 (ma, wo en vr. tussen 12.00-17.00)

E- mail: [email protected]


Artikelen over Second Love

Ik heb een spannende relatie maar hoe houdt je deze spannend? Lees hier 5 tips

Een spannende relatie krijgen is niet zo moeilijk, een relatie spannend houden is vaak veel lastiger. Zo blijkt uit onderzoek dat veel stellen hun relatie beschrijven als prima, oke of gemiddeld. Veel verschillende beschrijvingen, maar geen van alle beschrijven hun relatie als spannend. Die relatie die misschien eerst zo vurig en gepassioneerd was is nu alles behalve dat. Vaak beland je samen in e ... [...]

Niet tevreden over Second Love? Lees hier 3 goede alternatieven

Door de groei van internet wordt het steeds makkelijker en normaler om online iemand te versieren of te leren kennen. Vaak is dit omdat het makkelijk en veilig vanuit huis gedaan kan worden. Zo hoef je je niet klaar te maken, maar kan je jezelf presenteren met een profielfoto. Ook zijn blauwtjes makkelijker te handelen, waardoor het benaderen van iemand een stuk makkelijker is online. Veel datings ... [...]

Second Love Reviews

    Goede klantenservice

    Klantenservice is fijn. Had wat vragen over de site en kreeg op een goede en fijne manier reactie. Ook fijn dat je ze kan bellen in tegenstelling tot sommige andere datingsites.

Bezoek Second Love

Schrijf een review