Chatapp Review - Lees hier alles over kosten, afmelden en aanmelden

Op Chatapp kan een ieder vanaf 18 jaar en ouder terecht voor het vinden van een spannende seks chat. Ben je eenzaam of gebonden? Heb je behoefte aan een sexuele ontlading? Dan ben je bij Chatapp op het juiste adres. Je kunt hier gerust op zoek naar een lekker contact voor een stoute avond, een affaire, spannend seks contact en wie weet meer. De site bestaat uit een aantal gewillige mannen en vrouwen en dagelijks komen er ook nieuwe leden bij. Het niet vinden van een spannende seks chat is dus vrijwel onmogelijk via deze site. Wil jij ook je sexuele behoeften bevredigd hebben, wil je spannend seks contact of wil je zo nu en dan de bloemetjes buiten zetten? Meld je dan vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend aan op Chatapp.


Aanmelden

Spreekt deze site je aan en wil je ook graag lid worden? Dan kun je dat gerust in enkel stappen bewerkstelligen. Allereerst kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “meld je aan”. Er komt dan een online aanmeld formulier tevoorschijn waarin je je gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, geslacht, leeftijd en e- mail adres kan ingeven. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben, kun je klikken op “aanmelden”. Na je aangemeld te hebben wordt een automatisch bericht verstuur naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding af te ronden, als je deze verifieert krijg je zelfs gratis credits! Na de aanmelding ook daadwerkelijk bevestigd te hebben, kun je direct aan de slag met het vinden van fijne seks chat.

 


Kosten

Veel personen vragen zich af of het aanmelden op deze site echt gratis is en of er geen addertjes onder het gras zijn. Aanmelden op Chatapp is  geheel gratis. Elke nieuwe lid heeft na het verifieren van de email de mogelijkheid om minimaal een gratis bericht of flirt te verzenden naar een andere gebruiker. Heb je een interessant persoon leren kennen en wil je het contact blijven onderhouden? Dan kun je het best een creditbundel aanschaffen. De kosten voor de aanschaf van zo een creditbundel zien er als volgt uit:

Pakket

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

Xsmall

250

€9,50

€1,90

Small

500

€17,50

€1,73

Medium

1000

€34,50

€1,73

Large

2000

€49,50

€1,24

XLarge

5000

€119,50

€1,20

XXLarge

10000

€219,50

€1,10

 

De kosten voor het aanschaffen van een creditbundel kunnen betaald worden via iDeal, Creditcard, MrCash/ Bankcontact en bankoverschrijvingen.


Veiligheid

De veiligheid van alle gebruikers wordt hoog in het vaandel gehouden. Alle persoonsgegevens worden bewaard in een veilige omgeving. Belangrijk voor jezelf is om niet te veel prijs te geven als je eenmaal contact hebt met een van de andere gebruikers (tot het moment, dat je weet dat je de andere persoon kan vertrouwen).


Contact

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Chatapp. Dit kun je doen door het online contact formulier in te vullen en op te sturen. In dit formulier geef je aan wat je gebruikersnaam is, e- mail adres en je vraag. De klantenservice probeert dan zo spoedig als mogelijk met een gepast antwoord te komen.


Chatapp Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Chatapp.

Bezoek Chatapp

Schrijf een review