Wordt het tijd, dat je echt start met een serieuze relatie? Wil je in contact komen met andere gelijkgestemde mannen en vrouwen? Ben je het eenzaam en of single zijn zat? Ben je al een lange tijd uit een relatie en wil je nu echt je soul mate leren kennen? Dan moet je bij Parship Dating wezen. Op deze site vindt 1 op de 3 leden een partner en veiligheid en zekerheid worden hoog in het vaandel gehouden. 76% van alle leden is ouder als 30 jaar, dus er zijn veel serieuzere leden en ze zijn zeer actief. Dagelijks worden er duizenden berichten over en weer gestuurd tussen leden. De berichten bestaan uit ijsbrekers, smileys, maar ook echte serieuze dating berichten. Lijkt dit je spannend en wil je ook via Parship.nl de liefde van je leven ontmoeten? Dan kun je best een account aanmaken op Parship.nl.


Aanmelden

Vanwege de overzichtelijkheid van de site is het aanmaken van een nieuwe account zeer eenvoudig. Om je aan te melden kun je op de startpagina van de site klikken op het tabje “Nu aanmelden en uitproberen”. Er zal dan een online registratieformulier tevoorschijn komen. Je treft dit formulier ook aan onder het kopje “De nr. 1 in serieuze relaties”. In dit formulier geef je onder andere aan of je man of vrouw bent en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Vervolgens wordt van je gevraagd om een werkende e- mail adres en wachtwoord in te geven. Je kunt het formulier ook invullen middels je Facebook gegevens. Na alle gegevens verwerkt te hebben en geklikt te hebben op “nu gratis aanmelden”, komt er een online pagina tevoorschijn waarin je volgens het Parship- principe een vragenlijst moet invullen. Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten en het is daarbij raadzaam om spontaan en eerlijk antwoord te geven. Op basis van je antwoorden zal de site zelf ook op zoek gaan naar enkele interessante matches voor jouw.


Kosten

Alle nieuwe leden van de site krijgen een gratis account. Met dit account kun je profielen bekijken, direct berichten ontvangen en beantwoorden, ijsbrekers en glimlachen versturen en foto’s toevoegen. Echter heb je beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je de kans significant vergroten op het vinden van een date en wil je gebruik kunnen maken van alle diensten van de site, dan is het van belang, dat je je account upgrade naar het premium lidmaatschap. Met het premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichten uitwisselen, vrijgegeven foto”s bekijken, de lokale zoekfunctie gebruiken, bezoekers van je profiel bekijken, er is contact garantie, je krijgt een uitvoerig persoonlijkheidsrapport en een profielcheck. Voor een abonnement van 24 maanden betaal je slechts 24,90 per maand. Voor een premium lidmaatschap van 12 maanden betaal je 39,90 per maand en voor een abonnement van 6 maanden 44,90 per maand. Wil je vaandag nog in contact komen met andere gelijkgestemde gebruikers? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Parship.nl.


Parship Reviews

  • Alleen maar arrogante wijven die op je geld uit zijn
    Doen allemaal alsof ze zelf een carrière hebben maar in de tussentijd zijn ze alleen maar op zoek naar een vent met een goede baan zodat die alles voor ze kan betalen

    Door alex op 21 mei 2020 Reageer

Bezoek Parship

Schrijf je eigen review