50liefde review - Liefde speciaal voor 50plussers

De meeste 50-plussers voelen zich niet thuis op het internet of hebben hier weinig ervaring mee. Hier houdt 50liefde goed rekening mee en heeft de website zo ontworpen dat de website extra makkelijk te gebruiken is. Zo is 50liefde een stuk overzichtelijker dan de meeste datingsites en bevat hierdoor wel minder functies. Ben je 50-plusser, ben je op zoek naar vriendschap of liefde en hoef je niet veel speciale functies? Dan is 50liefde ideaal voor jou!


Aanmelden

De grootste datingsite voor 50 plussers. Leden van 50liefde zijn zeer actief en er worden dagelijks duizenden berichten en smiles verstuurd. Ben jij op zoek naar een leuke date, vriendschap of serieuze relatie met een andere 50plusser? Inschrijven bij 50liefde is gratis. Bij je inschrijving moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en emaildres invoeren. Mocht je meer informatie over jezelf willen geven dan kan dit nadat je bent ingeschreven bij je profiel. Hier kan je een stukje over jezelf schrijven en informatie aanvullen zoals woonplaats, opleiding, werk en eventueel hobbies. 

Doordat 50liefde zich alleen richt op de doelgroep senioren is het alleen mochtelijk om jezelf in te schrijven wanneer je leeftijd minimaal 40 jaar is. Wanneer je jonger bent dan 40 is het alleen mogelijk om in te schrijven als je een foutieve geboortedatum invoert. 


Prijzen

Zoals net aangegeven is het inschrijven bij 50liefde gratis. Met deze inschrijving krijg je een gratis profiel. Met dit gratis profiel kan je andere profielen bekijken, andere gebruikers zoeken en als een profiel je bevalt deze eventueel opslaan als favoriet. Wil je gebruik maken van meerdere functies zoals foto's van andere profielen bekijken of berichten naar gebruikers sturen. Dan is dit alleen mogelijk met een betaald lidmaatschap. 

Een betaald lidmaatschap heeft verschillende voordelen zoals meerdere functies die te gebruiken zijn op de site. Andere voordelem die je krijgt zijn een gratis professioneel consult, je kan onbeperkt matchgame spelen, je onzichtbaar op de datingsite kan zoeken en je profiel hoger in de zoekresultaten verschijnt bij andere gebruikers. Hierdoor is de kans groter dat andere gebruikers jouw profiel zien en jou benaderen. Afhankelijk van je gekozen lidmaatschap krijg je ook een contactgarantie. Als je bijvoorbeeld 6 maanden een lidmaatschap afsluit krijg je 80% contactgarantie. Wanneer je het duurste lidmaatschap aanschaft heb je 100% contactgarantie.

Er zijn regelmatige verschillende acties waarmee je korting kan krijgen op een membership.

Bij een Premium lite abonnement van 3 maanden betaal je            € 29,99 per maand
Bij een Premium Classic abonnement van 6 maanden betaal je     € 24,99 per maand
Bij een Premium comfort abonnement van 12 maanden betaal je   € 17,99 per maand

Wel is het belangrijk om rekening te houden dat wanneer je lidmaatschap afloopt deze onbeperkt wordt verlengd en zal na de afloop van de kortingsperiode worden gefactureerd voor € 39,99 per maand en niet voor de actieprijs.


50 liefde functies

Als je de datingsite 50liefde bezoekt, dan zie je gelijk dat je jezelf gratis kan aanmelden. Door de aanmelding en bepaalde functies gratis te maken, kan je als gebruiker een idee krijgen of deze datingsite bij jou past. 

Gratis functies die je krijgt bij een gratis lidmaatschap zijn: 

  • je kunt zien wie er online is;
  • in de newsfeed recente activiteiten bekijken;
  • partnervoorstellen bekijken gekozen door het matchsysteem;
  • je kan beperkt de matchgame spelen;
  • op basis van zoekfilters een nieuwe match zoeken;
  • de profielfoto's bekijken van andere gebruikers;
  • andere profielen bezoeken en helemaal bekijken;
  • een smiley versturen naar iemand.

Uitgebreide zoekfunctie

Met de zoekfunctie kun je snel door de website heen zoeken naar nieuwe matches.  Zo kan je filters instellen op leeftijd, woonplaats, of op basis dat iemand op dat moment online is en op basis dat profielen een profielfoto hebben ingesteld. Andere mogelijkheden zijn om iemand te zoeken op gebruikersnaam. Deze zoekfilter is vooral handig als je iemand vaker hebt gesproken of gezien en wil opzoeken om een gesprek te beginnen. 

Matchgame

Op de homepagina van 50liefde vindt je de functie om een leuk spelletje te spelen. Deze matchgame is een leuke en makkelijke manier om contact met anderen te leggen. Hoe werkt deze matchgame? De matchgame laat een profielfoto zien met een bijhorende naam, je kan op basis van de profielfoto en gebruikersnaam kiezen of dit profiel je aanspreekt of niet door middel van een vinkje of een kruisje. Wanneer jullie beide elkaar hebben beoordeeld als leuk, dus een vinkje, dan krijgen jullie beide een melding en kunnen jullie met elkaar een gesprek beginnen. 


Uitschrijven

Is je premium lidmaatschap voorbij? Dan wordt deze automatisch verlengd voor de volgende maand door middel van de ingestelde automatische incasso. Wil je deze automatische incasso stopzetten dan kan dit door naar de instellingen op je profiel te gaan en te klikken op 'stopzetten premium lidmaatschap'.

Sluit je een lidmaatschap af dan kan je per direct gebruik maken van dit premium lidmaatschap en de bijhorende functies. Heb je hiervan spijt dan kan je gebruik maken van het herroepingsrecht door een formulier in te vullen en naar de klantenservice te sturen. Wanneer je tot die tijd geen gebruik hebt gemaakt van de premium functies zoals het openen en versturen van berichten naar andere gebruikers, dan heb je recht op een restitutie (terugstorting van je geld). Je zal het geld binnen 14 dagen op je rekening teruggestort krijgen. 


50liefde Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50liefde.

Bezoek 50liefde

Schrijf een review