Milfjes Review - Lees hier alles over onze ervaring bij Milfjes

Houd jij ook van oudere vrouwen? En vind je vooral een Milf erg opwindend? Dan is Milfjes precies waar je naar zoekt! Bij Milfjes kan je diverse Milfs vinden vanuit Nederland en België die op zoek zijn naar sexcontact. Benieuwd wat wij van deze Casual site vonden?


Aanmelden

Aanmelden is gratis en kan geheel anoniem bij Milfjes. Bij Milfjes hoef je niet veel informatie over jezelf in te vullen, voordat je je aanmelding kan voltooien. Na je aanmelding kan je eerst kijken of er een lekkere Milf tussen de leden zit voordat je je eigen profiel vorm geeft met foto's en informatie. Bij Milfjes kan je op je profiel gratis foto's en interesses toevoegen. Hoe meer foto's je op je profiel plaatst hoe groter de kans is dat een Milf een priveberichtje naar je stuurt. Op deze foto's hoef je natuurlijk niet herkenbaar te zijn.


Prijzen

Bij Milfjes krijg je bij je aanmelding en mail verificatie 150 credits cadeau. Deze credits heb je nodig om berichten, flirts of foto's naar andere leden te sturen. Wanneer je gratis credits op zijn kan je op een makkelijke manier via iDeal, Paysafecard, creditcard of telefonisch nieuwe credits bijkopen. 

Credits kan je per stuk kopen of in een pakket. Zie hieronder de prijzen.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

Aan de aanmelding van Milfjes kan je gelijk merken hoe makkelijk de site Milfjes te gebruiken is. Je hebt verschillende functies zoals een zoekpagina waar je op basis van filters makkelijk door gebruikers kan zoeken. Zo zijn ingestelde filters op basis van woonplaats, geslacht, leeftijd en of de gebruiker online is. Wanneer je zoekt op basis of de gebruiker online is hoef je vaak niet lang te wachten op een reactie. Op deze manier heb je niet de ergernis dat je berichten stuurt naar een inactief profiel. Heb je geen behoefte om naar andere gebruikers te zoeken, dan kan je ook een eigen seksadvertentie maken. Op deze manier heb je meer kans dat je door een lekkere Milf benaderd wordt.


Afmelden

Net zoals op veel andere dating,- en chatsites is er geen standaard knop waar je je account makkelijk kan verwijderen. Echter is het ook niet net als sommige datingsites dat de optie om je profiel te verwijderen verstopt is. Wanneer je Milfjes niet meer wil gebruiken kan je naar de contactpagina op Milfjes gaan. Op deze pagina staat de optie om je account te verwijderen. Mocht je onverhoopt de link niet zien staan of problemen ondervinden, dan kan je altijd contact met Milfjes opnemen. In dit bericht geef je aan dat je je profiel verwijderd wil hebben. Let er wel even op dat je hier een bevestiging van krijgt. Anders is je bericht niet goed aangekomen en is je profiel niet verwijderd.


Milfjes Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Milfjes.

Bezoek Milfjes

Schrijf een review