Seniorenzone Review - Als je zoekt naar rijpe mannen en vrouwen

Ben je nog jong en begin je pas met experimenteren op sexueel gebied en wil je graag wat leuke leerrijke momenten beleven met rijpe mannen en of vrouwen? Of ben je juist een seniore man of seniore vrouw, voor wie leeftijd slechts een nummer is? Wil je in contact komen met andere senioren mannen en vrouwen of juiste jonge heren en dames om jouw fantasieën en lusten te delen? Dan moet je bij Senioren Zone wezen. Alhoewel de focus van de site vooral gericht is op senioren, zijn er genoeg jonge mannen en vrouwen op deze site, die net als jouw ook op zoek zijn naar heerlijke senioren seks. Een ieder op deze site is op zoek naar een spannend contact, sekschat en meer. Wil jij ook avontuurlijke senioren seks momenten beleven? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op SeniorenZone. 


Aanmelden

Een ieder vanaf 18 jaar, die senioren seks spannend en interessant vindt, kan zich geheel gratis aanmelden op de site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op “aanmelden”. Er komt dan een online registratieformulier tevoorschijn welke je kunt invullen. Dit formulier kun je ook vinden op de startpagina van de site onder het kopje “Seniorensex Zoeken”. In dit online formuliertje geef je onder andere aan of je man of vrouw bent, wat je gebruikersnaam zal zijn, werkende e- mail adres, uit welke provincie je komt en geboortedatum. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kun je klikken op “aanmelden”. Na de aanmelding ook daadwerkelijk bevestigd te hebben, kun je direct aan de slag gaan met het vinden van je eigen seniorensex contact. 


Kosten

Alle nieuwe leden van de site krijgen een gratis account toegewezen. Hiermee kunnen ze hun profiel pimpen en met de gratis credits bij het inschrijven een flirt of privebericht gratis versturen naar andere leden. Vind je het spannend en wil je berichten blijven sturen? Dan zou je het best een creditbundel kunnen aanschaffen. De prijs per creditbundel en per bericht ziet er als volgt uit: 

500, € 17,50, € 1,75

1000, € 34,50, € 1,72

2000, € 49,50, € 1,24

5000, € 119,50, € 1,20

10000, € 219,50, € 1,10

Alle betalingen kun je veilig en discreet online verrichten via iDeal, Creditcard, MrCash/ Bankcontact en via een bankoverschrijving. 


Contactgegevens

Heb je enkele vragen en of opmerkingen? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van SeniorenZone. Je kunt contact opnemen door het online contactformulier in te vullen en op te sturen naar de helpdesk. In dit formulier geef je onder andere aan wat je bericht is, je naam en e- mail adres. De klantenservice neem je bericht door en probeert dan zo snel als mogelijk met een gepast antwoord of gepaste oplossing te komen. Je kunt de klantenservice ook contacten door een mail te sturen naar [email protected].


Senioren Zone Reviews

    Heel divers

    Veel actieve profielen
    Meestal elke dag andere matches, ook veel verschillende advertenties en profielen

Bezoek Senioren Zone

Schrijf een review