Secretsexclub Review - Alles over de grootste Secretsexclub van Nederland

Ben jij ook zo'n sexliefhebber, maar hoeft niet iedereen dit van je te weten? Bij deze ''underground'' Nederlandse sexclub kan je op zoek naar een lekker sex contact. Het fijne aan deze Secretsexclub is dat je helemaal anoniem kan aanmelden en gebruik kan maken van de site. Niemand zal erachter komen dat jij aangemeld bent bij de populairste en grootste SecretSexclub van Nederland. Wij bezochten Secretsexclub en delen hier gratis onze ervaringen! Lees snel onze review en kom alles te weten of aanmelden, gebruik, kosten en afmelden.


Aanmelden

Ben je al nieuwsgierig naar de grootste en populairste SecretSexClub van Nederland? Je hoeft niet langer in spanning te wachten, want binnen 1 minuut kan je al aangemeld zijn en alle andere profielen gratis bekijken. Hoe dit zo snel kan? Bij je aanmelding hoef je alleen een e-mailadres, wachtwoord, gebruikersnaam en geboortedatum in te vullen. Zo hoef je hierna niet je profiel aan te vullen met informatie over jezelf. Natuurlijk is dit wel aantrekkelijker voor andere gebruikers om jouw profiel te benaderen. Een nadeel hieraan is wel dat niet alle profielen allemaal even gevuld zijn met informatie.


Prijzen

Bijna alle functies bij SecretSexClub zijn gratis te gebruiken. Zo heb je credit nodig wanneer je privefoto's of berichten naar andere leden wil sturen. Wanneer je je nieuw bent op de site en je je mail verifieert krijg je 150 privepunten cadeau.

Als de club en de privegesprekken je bevallen kan je vrijblijvend privepunten bijkopen.

Zie hieronder de prijzen.

Aantal contactpunten

Prijs

500 € 15,-
1000 € 30,-
2000 € 50,-
5000 € 100,-
10000 € 200,-

 


Gebruik

Secretsexclub is zoals de naam waarschijnlijk al prijsgeeft richt op sex. Het fijne hiervan is dat wanneer je over sex begint in je advertentie of tegen andere leden je niet wordt geblokkeerd zoals bij andere dating ,-  of chatsites. Nee, bij Secretsexclub is het heel normaal wanneer je opwindende gesprekken met andere leden hebt of een hele pikante sex advertentie maakt. Heb je geen zin om matches te zoeken? Bij Secretsexclub kan je gebruik maken van de Sex Match. Het systeem zoekt op basis van jouw ingestelde voorkeuren een match die bij jou past. Hoe meer informatie en wensen je invult hoe beter het systeem een match kan vinden. Dagelijks krijg je gratis 2 matches vanuit het systeem. Zoek je liever zelf naar een match? Dan kan ook door middel van de zoekfunctie en eventuele filters die je instelt.


Afmelden

Is Secretsexclub toch niet de website waar jij jouw sexmatch kan vinden? Dat is geen probleem, afmelden gaat net zo makkelijk als aanmelden en is vaak binnen 1 minuut al gepiept. Dit komt vooral doordat het gebruik van SecretSexclub vrijblijvend is. Je hoeft geen abonnement op te zeggen wanneer je je profiel wil verwijderen, waardoor je op 1 druk op de knop al je profiel verwijderd hebt. Hoe? Ga naar de contactpagina en klik hier op de knop account verwijderen. Let er wel even op dat wanneer je hier op klikt je profiel definitief wordt verwijderd. Hiermee komen ook je privepunten te vervallen en je gesprekshistorie.


Secretsexclub Reviews

    Fan van Sexmatch

    Ik ben vooral fan van de functie sexmatch. Ik heb vaak geen zin om te zoeken door de profielen en zo krijg ik allemaal lekkers op mijn bordje voorgeschoteld.

Bezoek Secretsexclub

Schrijf een review