Dominantevrouwen - Lees hier onze plus en minpunten in de review!

Zoals je misschien zelf wel door hebt lijken dominante vrouwen vaak onbereikbaar. Ze zijn vaak een tikkeltje arrogant en doen zich stoer voor. Hierdoor lijken ze afstandelijk voor de meeste mannen. Eigenlijk zijn deze dominante vrouwen helemaal niet onbereikbaar. Nee, ze willen juist mannen heerlijk domineren. Op de site DominanteVrouwen zijn allerlei dominante vrouwen aangemeld en wachten op een heerlijke vent om te domineren. Benieuwd naar onze ervaring? Lees het gratis in onze review.


Aanmelden

Aanmelden is bij DominanteVrouwen zo gepiept. Zo heb je al een profiel binnen 1 minuut aangemaakt. Bij je aanmelding is maar een beperkte aantal persoonlijke gegevens nodig zoals een emailadres, geboortedatum en een gebruikersnaam. Hierna krijg je een activatielink, waarbij je bij de activatie 100 credits cadeau krijgt. Super makkelijk om de website helemaal gratis uit te proberen.


Prijzen

Bij DominanteVrouwen kan je alleen privéberichten, privéfoto's, flirts en cadeau's naar andere leden sturen met credits. Deze credits krijg je een aantal gratis wanneer je je mail activeert. Zijn deze credits op, dan kan je nieuwe credits kopen met behulp van iDeal, creditcard, Paysafe en zelfs telefonisch. Door het gebruik van credits zit je bij DominanteVrouwen nooit vast aan vaste lasten en betaal je alleen wanneer je daadwerkelijk berichten stuurt. Hierdoor heb je helemaal geen last van stilzwijgende kosten die net als bij andere dating of chatsites torenhoog zijn.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 


Gebruik

DominanteVrouwen is helemaal gratis te gebruiken, behalve voor het versturen van privéfoto's en berichten naar andere leden. Zo kan je in tegenstelling tot veel andere dating-, en chatsites onbeperkt andere profielen bekijken, gratis ontvangen berichtjes lezen en alle functies op de website gebruiken. Zelfs het maken van een persoonlijke sexadvertentie is helemaal gratis. En dit is zeker een aanrader, want de dominante vrouwen bij DominanteVrouwen willen niks liever dan de regie pakken en een stout berichtje sturen naar jou. Doordat de functies op de website en de chatfunctie zowel makkelijk mobiel als online te gebruiken zijn, is DominanteVrouwen zeer aan te raden.


Afmelden

Bevalt DominanteVrouwen niet, heb je andere behoeftes die op deze site niet te voldoen zijn of heb je een dominante vrouw gevonden waardoor je geen gebruik wil maken van de site? Afmelden is net zo makkelijk als het aanmelden bij DominanteVrouwen. Ga naar de contactpagina van de website en klik hier op de knop profiel verwijderen. Met een druk op deze knop is je profiel definitief verwijderd. Mocht je nog twijfelen of je je profiel wil aanhouden of wil verwijderen dan is het aanhouden van je profiel helemaal gratis. Zo lang je geen privéberichten stuurt zal je niet verrast worden met een torenhoge rekening. Let op dat het verwijderen van je profiel definitief is. Berichtgegevens en je gehele profiel is na het verwijderen van je account niet meer te herstellen.


DominanteVrouwen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over DominanteVrouwen.

Bezoek DominanteVrouwen

Schrijf een review