• alex

  Review over Parship

  arrogante wijven

  Alleen maar arrogante wijven die op je geld uit zijn
  Doen allemaal alsof ze zelf een carrière hebben maar in de tussentijd zijn ze alleen maar op zoek naar een vent met een goede baan zodat die alles voor ze kan betalen

  21 mei 2020
 • Paula

  Review over Victoria Milan

  Spannende website

  Goedemiddag,
  Ik ben al een tijdje lid van Victoria Milan en ik wilde hier graag een review over schrijven. Eerste indruk van de site was dat de site erg spannend is mede doordat het mysterieuze ervan af spat. Ik ben nu al een tijdje lid en ik vind de manier van contact zoeken en het hebben van gesprekken erg bij mij passen. Zo vind ik het ook fijn dat je je foto kan bewerken in iets mysterieus maar ook dat je foto's kan verbergen voor anderen. Ik zelf zit er samen met mijn partner op dus echt vreemdgaan is het niet. Ik vind het fijn dat we het samen kunnen ervaren en dat er niet perse veel druk op ligt om af te spreken.

  12 mei 2020
 • Albert

  Review over Ouderen Flirt

  goede klantenservice

  Klantenservice is goed te bereiken en antwoord snel.
  Jammer dat je alleen de klantenservice via het formulier kan benaderen.

  8 mei 2020
 • Cees

  Review over Ouderen Flirt

  mwa

  Ik was eerst lid van ouderenclub.nl. Ik wilde toch wat andere vrouwen zoeken om wat af te wisselen dus ben ik lid geworden van ouderenflirt echter heb ik spijt van mijn overstappen. vrouwen bij ouderenflirt zijn minder en ook de gesprekken vind ik tegenvallen. Nu ondanks het aanschaffen van mijn berichten bij ouderenflirt toch weer teruggegaan naar ouderenclub...

  24 april 2020
 • Annabel

  Review over Victoria Milan

  Gemengde gevoelens

  Site is leuk, mannen zijn leuk, gebruik is makkelijk maar toch heb ik mijn gemengde gevoelens erbij... Iemand ervaring mee als je betalend lid bent?

  10 april 2020
 • Emma

  Review over RelatiePlanet

  Helemaal weg van relatieplanet!

  Sinds ik het tv programma lang leve de liefde heb gezien op sbs6 ben ik helemaal weg van relatieplanet
  Heb me meteen aangemeld en ben rond gaan kijken, super veel lekkers
  Jammer dat niet alle functies gratis te gebruiken zijn.. abonnement is opzich niet zo duur maar zie het niet zo zitten dat ze in een keer extra geld afschrijven. is dit vooruit betalen of zijn dit administratiekoste?

  11 maart 2020
 • Ron

  Review over Second Love

  Goede klantenservice

  Klantenservice is fijn. Had wat vragen over de site en kreeg op een goede en fijne manier reactie. Ook fijn dat je ze kan bellen in tegenstelling tot sommige andere datingsites.

  24 februari 2020
 • Rachel

  Review over TienerSex Advertenties

  Reageren

  Ik heb een advertentie geplaatst en krijg weinig reacties van mannen. Iemand ervaring met andere sites waar je advertenties van jezelf kan plaatsen en waar meer wordt op gereageerd?

  21 februari 2020