Pepper Review - Als je op zoek bent naar de liefde van je leven

Nog steeds de grote liefde van je leven niet gevonden? Lijkt het steeds moeilijker voor je te worden om in contact te komen met de juiste personen voor een date en meer?  Dan moet je zeker bij Pepper wezen. Op deze site zijn er voldoende leden, die allen op zoek zijn naar liefde, aandacht en leuke dates. Bij Pepper is daten nou net even anders dan bij de andere datingsites. Op deze site kom je over zoals je echt bent. Dus wil je in contact komen met een andere gebruiker, dan weet je ook dat de persoon is zoals je hem of haar op zijn of haar profiel ziet. Je maakt hier een collage van al je interesses in plaats van een lange beschrijving. De site is zo overzichtelijk mogelijk gemaakt voor leden zelf en personen, die andere leden willen leren kennen. Wil je vandaag nog een leuke Pepper date scoren? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Pepper. 


Aanmelden

Wil je via Pepper.nl de liefde van je leven leren kennen? Dan heb je daar een eigen account voor nodig. Dit kun je krijgen door je geheel gratis aan te melden bij Pepper.nl. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op het tabje “gratis proberen”. Na hierop geklikt te hebben komt er een online registratieformulier tevoorschijn waarin je ingeeft wat je naam is, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en geklikt te hebben op “aanmelden”, komt het inlogformulier direct tevoorschijn. Je kunt je dan inloggen en direct aan de slag gaan met het vinden van een spannende Pepper date. 


Kosten

Bij Pepper kun je geheel gratis een account aanmaken en kennis maken met de verschillende diensten van de site. Alle nieuwe leden van de site krijgen een gratis account. Echter heb je met een gratis account beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je de kans op een succesvolle date vergroten en toegang krijgen tot alle diensten van de site? Dan kun je het best een full Pepper membership aangaan. Hiermee kan je dan chatten en mailen naar andere gebruikers. De kosten voor het full membership zijn gelukkig miniem en zien er als volgt uit: 

 • € 25 per maand bij 1 maand
 • € 15 per maand bij 3 maanden (in één betaling van € 45)
 • € 9,95 per maand bij 6 maanden (in één betaling van € 59,70)
 • € 8,50 per maand bij 12 maanden (in één betaling van € 102)


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers en of geïnteresseerden gerust contact opnemen met de klantenservice van Pepper.nl. Je kunt contact opnemen door het online contact formulier in te vullen en te versturen. In dit formulier vul je je naam, e- mail adres en bericht in. Na je bericht verstuurd te hebben, probeert de klantenservice van Pepper zo snel als mogeliijk het bericht in behandeling te nemen en met een gepast antwoord of gepaste oplossing te komen. Je kunt ook een e- mail sturen naar [email protected] of bellen naar het telefoonnummer 084-8845532. 


Artikelen over Pepper

Welke sfeer wil jij in je relatie en hoe beschrijf je dat in je profiel?

Op deze een koude en natte winterdag vind ik het lekker om warm knus thuis te zitten. Lekker warm onder een dekentje op de bank met een warme kop thee of chocomel en samen naar een mooie film kijken. Het is fijn als je zo’n moment met iemand kan delen in plaats van in je eentje te doen.  Beschrijf een sfeer in je Datingprofiel bij Lexa of Relatieplanet Een beschrijving zoals deze bren ... [...]

Pepper Reviews

  deprimerend

  Ik was al ruim richting een depressie gegaan, doordat ik dacht dat geen enkele vrouw mij de moeite waard vond om op te reageren.. Tot ik via reviews van sites erachter kwam dat dit kwam doordat de berichtjes die ik stuurde naar vrouwen waarschijnlijk geen betaald lidmaatschap hebben. Hierdoor hebben ze dus geen inzicht in mijn berichtjes. Je wordt vriendelijk bedankt pepper!

  Zwakke punten
  je ziet niet of iemand een betalend lid is en je berichtjes heeft geopend

  Pepper is echt de leuke datingsite op dit moment

  Pepper is voor mij de leukste datingsite op dit moment. Dit vind ik vooral door de leuke mannen en de mogelijkheden op de site. Zo helpt pepper je altijd met gesprekstof door de profielen op een bepaalde manier aan te kleden en de optie om foto's te promoten. Zo krijg je op een leuke manier een klein kijkje in iemand zijn leven. Bevalt dit dan kan je super makkelijk met iemand een gesprek beginnen, want je hebt al heel veel informatie over degene gezien. Het fijne aan pepper vind ik dat de profielen op een goede manier gevuld zijn. Bij andere datingsites had ik de ervaring dat je vaak ongebruikte of lege profielen tegenkwam, zeer irritant al zeg ik het zelf. Ik ben zeer kritisch op gebied van mannen (en vrouwen) maar ik ben er zeker van dat ik mijn ware hier ga tegenkomen. Misschien nog niet vandaag, maar wellicht in de toekomst!!!!

  Sterke punten
  leuke profielen en goed gevuld met informatie!
  Leuke mannen
  Makkelijk in gebruik

  Zwakke punten
  Sommige andere leden zijn niet altijd even eerlijk en oprecht

Bezoek Pepper

Schrijf een review