Kiksex Review - Lees hier een eerlijke review over Kiksex!

Heb je ook zo'n zin in een spannend sex contact vanavond? Bij Kiksex zijn verschillende vrouwen aangemeld uit Nederland en België die zin hebben in een erotische chat. Bij Kiksex kan je volledig anoniem deze vrouwen bekijken en indien gewenst benaderen.  Benieuwd of wij hier ook zo over dachten? Lees hier onze review!


Aanmelden

Aanmelden is gratis en volledig anoniem bij Kiksex. Zo hoef je bij je aanmelding alleen een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in te voeren. Nadat je dit hebt gedaan ben je klaar om een seksadvertentie te plaatsen of te bekijken van honderden geile vrouwen. Bij je aanmelding krijg je standaart 50 credits cadeau. Verifieer je ook je mail? Dan krijg je nog eens 100 credits cadeau! Op deze manier kan je de site optimaal uitproberen om te zien of Kiksex bij jou past.


Prijzen

Bij je aanmelding en het verifieëren van je mail krijg je 150 credits cadeau. Op deze manier wil Kiksex ervoor zorgen dat leden de site optimaal kunnen verkennen en uitproberen voordat ze aan kosten verbonden zitten. 

Bevalt de site je en wil je meer credits? Je kan credits super makkelijk en snel aanschaffen middels Ideal, paysafecard, creditcard of telefonisch.

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

 

 


Gebruik

Kiksex is voor leden super simpel en spreekt dan in het gebruik ook voor zich. Na je aanmelding kan je indien gewenst je profiel aanvullen met persoonlijke informatie of foto's. Let wel op bij je profielfoto dat je let op je anonimiteit en niet teveel van jezelf bloot geeft. Je wil andere leden verleiden om je te benaderen, maar ook wat te fantaseren over houden. Wanneer je je profiel aanvult met informatie en foto's van jezelf heb je meer kans om benaderd te worden door andere leden. Op deze manier heb je dus super snel en makkelijk al een sex contact.


Afmelden

Kiksex maakt tegenover andere dating-, en chatsites geen gebruik van een abonnement maar van credits. Veel andere dating,- en chatsites willen door het abonnement liever niet dat je je profiel opzegt, omdat de inkomsten dan stoppen. Bij Kiksex is dit niet het geval omdat ze met credits werken. Door deze credits zit je niet vast aan een abonnement of doorlopende kosten zonder dat je het weet. Hierdoor is je profiel verwijderen bij Kiksex super makkelijk te vinden op de contactpagina. Kiksex wil namelijk alleen dat leden hun profiel behouden wanneer ze ook echt hun profiel gebruiken, dit om zoveel mogelijk actieve leden te hebben. Je profiel kan je makkelijk en snel verwijderen op de contactpagina op de site. Hier staat de optie profiel verwijderen. Als je hier op klikt is je profiel definitief verwijderd.


Kiksex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Kiksex.

Bezoek Kiksex

Schrijf een review