Algemene Datingsites

Welkom bij de Categorie Algemene Datingsites. Deze categorie is er voor de meest bekende en grootste datingsites van Nederland en België. Hier vind je de echt grote namen in de online dating. Deze datingsites zijn er op gericht om voor iedereen een partner te kunnen vinden. De datingsites zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Er wordt hier geen onderscheid gemaakt tussen hetero's, homo's, jong of oud. Iedereen is welkom bij de Algemene Datingsites.

RelatiePlanet

4 Reviews

Relatieplanet is een van de grootste en populairste datingsites van Nederland. Relatieplanet is naast het online datingplatform ook via andere kanalen actief. Zo werkt Relatieplanet samen met het televisieprogramma Lang leven de liefde. Bij lang leve de liefde gaan twee onbekende singles minstens 24 uur samenwonen in een prachtig bedrijf waar voorzien is van alle luxe. Als deze date bevalt kan je de date verlengen naar 5 dagen! Door aan dit tvprogramma mee te werken is de kans groot dat Relatieplanet nog groter en populairder wordt. Want wie wil er nou niet de liefde van zijn leven op een leuke en vrijblijvende manier leren kennen? Benieuwd naar de leuke singles die aangemeld zijn bij Relatieplanet? Aanmelden is helemaal gratis. Lees hier onze review over Relatieplanet en laat eventueel je eigen ervaring achter in een reactie. Op deze manier kan je anderen helpen met de keuze welke datingsite bij hen past. 

Lees verder »
Pepper

2 Reviews

Heb je nog steeds je liefde van je leven niet gevonden of ben je daar nog nooit eerder naar op zoek gegaan? Heb je gewoon veel moeite met contact met de juiste personen en lukt het je maar niet om die date voor elkaar te krijgen? Bij Pepper zijn er veel leden die allemaal op zoek zijn naar liefde en leuke dates. Bij Pepper is het niet standaard daten net als bij andere datingsites, maar kan je lekker creatief zijn. Zo hoef je geen lange teksten over jezelf te schrijven maar kan je je profiel vormgeven door middel van foto's. Super leuk en handig als je jezelf nou net een beetje wil onderscheiden of als je geen zin hebt om eindeloos de tekst van andere profielen te lezen. Aanmelden en het maken van een collage op je profiel is helemaal gratis. Probeer het vandaag nog helemaal gratis en zoek de liefde van je leven.

Lees verder »
Lexa

4 Reviews

Lexa is een van de grootste en populairste datingsites op dit moment. Zo melden er dagelijks nieuwe leden aan en zijn er dagelijks succesverhalen op gebied van liefde. Benieuwd naar onze ervaring bij Lexa? Lees hier onze ervaring en de ervaring van andere echte gebruikers.

Lees verder »
Parship

2 Reviews

Is het tijd dat je begint aan een serieuse relatie en ben je op zoek naar een serieuze relatie op niveau met iemand die hoger opgeleid is? Dan is Parship precies de datingsite waar jij naar op zoek bent. Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog een serieuze relatie op niveau.

Lees verder »

Past hij wel goed bij mij en maakt hij me wel gelukkig?

Je kent het wel een relatie waarover je twijfelt. Je vraagt familie of vriendinnen om advies, maar eigenlijk krijg je niet de antwoorden die je wil horen of kan je alsnog geen beslissing nemen. Met behulp van deze test kan je erachter komen of je gelukkig bent met hem en vooral of hij geschikt is voor de toekomst als partner.  Vraag 1: Wat heb je samen meer? Positieve of negatieve momenten? ... [...]

Ben je een vrouw en heb je datingtips nodig?

Niet alleen mannen hebben vaak geen succes met daten. Net zoals mannen kunnen ook vrouwen dating tips gebruiken. Deze tips kunnen handig zijn voor het beginstadium wanneer je nog op zoek bent naar een man. Tips voor wanneer je juist aan het daten bent maar ook tips die te gebruiken zijn wanneer je een relatie hebt. Lees hieronder de tips die jouw dating leven tot een succes gaan brengen. Tip 1: m ... [...]

Waarom vrouwen niet reageren op jouw berichtjes op een datingsite?

Veel mannen kennen dit probleem. Ze sturen in het begin enthousiast berichtjes naar vrouwen op datingsites, maar worden uiteindelijk teleurgesteld. Waarom? Omdat ze simpelweg weinig of geen berichtjes krijgen op een datingsite. Er zijn veel verschillende redenen waarom dit zou kunnen. Het meest belangrijke is om een datingsite te kiezen die goed bij je past. Vaak kan het ook helpen om een betaalde ... [...]

Wat houden algeme datingsites in?

De algemene Datingsites behoren tot de grootste datingsites van Nederland, met het meeste aantal actieve leden. Ben je dus gewoon op zoek naar een leuke relatie of nieuw in de online Dating. Dan is een Algemene Datingsite een goede site om mee te beginnen. Deze site hebben namelijk veel verschillende soorten leden en in theorie dus voor iedereen wel een leuke match. Daarnaast zijn ze vaak qua features goed uitgerust en is er dus een grote variteit te vinden op de datingsite. Bij de grootste algemene datingsites denk je natuurlijk aan Relatieplanet, Lexa en Pepper. Deze reviews vind je natuurlijk ook in deze categorie en nog meer!