Lexa behoort tot één van de bekendste en populairste datingsites op dit moment van Nederland. Lexa is enorm gegroeid. Dit is terug te zien in de verschillende websites zoals Lexa, Lexa gay en de app die zij beschikbaar hebben. Mensen van alle leeftijden kunnen zich bij Lexa aanmelden en een oproep doen voor een langdurige en leuke relatie. In de loop der jaren zijn er tienduizenden succesverhalen van mensen die via Lexa een relatie hebben gekregen. 

Naast dat Lexa zelf erg gegroeit is op het gebied van daten is ook de markt op gebied van online daten erg gegroeid. Zo zijn er veel datingsites bijgekomen zoals Pepper, Relatieplanet en Parship maar volgens Lexa komen deze niet in de buurt van het succes van Lexa. Lexa geeft aan dat zij meer succes op het gebied van daten hebben omdat Lexa op een veilige manier je profiel deelt met andere datingsites. Op deze manier ben je bij je inschrijving niet beperkt tot alleen de leden die ingechreven zijn bij Lexa, maar ook bij singles bij lokale varianten van de service die gebruikmaken van hetzelfde dating platform en onder verschillende merknamen op de dating markt zijn geregistreerd. Dit betekent dat je nog meer singles kan ontmoeten en dat je bereik nog groter is. 

Het fijne hiervan is dat Lexa dit allemaal doet volgens de regels van AVG. Het is voor Lexa belangrijk om een leuke, veilige online datingsite te creeëren waarin iedereen zich veilig voelt. Want als iedereen zich veilig voelt dan stel je je meer open en is de kans om ware liefde te vinden groter. Daarom is veiligheid top prioriteit van Lexa. Lexa zet moderators en computersystemen in om profielen te checken op echtheid en om persoonsgegevens te beschermen. Daarbij geeft Lexa aan dat als je ooit twijfels hebt je dit aan de klantenservice kan doorgeven. Zij zullen de kwestie dan beoordelen en hier actie op nemen. 

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier in onze review meer over gebruik, aanmelding, kosten en afmelding. 


Wat voor datingsite is Lexa?

Lexa is een van de grootste datingsites van Nederland. Zo kan je bij Lexa op zoek naar een serieuze relatie met andere singles bij jou in de buurt. Bij Lexa kan je op zoek gaan naar allerlei singles, van hetero's tot gays, voor iedereen is er wel de kans op de liefde van hun leven. Lexa is razend populair en blijft groeien. Dus wil je ook niet langer alleen zijn maar gelukkig in een serieuze relatie? Wacht dan niet langer en meld je nu nog gratis aan!


Aanmelden

Alle personen, die via deze site een date willen vinden hebben een account nodig. Gelukkig is het aanmaken van een account heel simpel en gratis ook! Op de startpagina van de site kun je alvast het online doorklikformulier invullen. Dit formulier tref je aan onder het kopje “Lexa, schrijf je nu in en ontmoet singles in jouw regio”. Je kunt dit formulier ook benaderen door te klikken op het tabje “inschrijven”. In dit formulier geef je onder andere aan of je op zoek bent naar een man of een vrouw, of jezelf een man of een vrouw bent, je geboortedatum, in welke stad je woonachtig bent, een gebruikersnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle gegevens verwerkt te hebben, akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en geklikt te hebben op aanmelden, komt er een nieuwe pagina tevoorschijn waarin wordt gevraagd naar je persoonlijke voorkeuren. Na alle voorkeuren ingegeven te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van een geschikte date.


Kosten

Gebruikers kunnen zich geheel gratis aanmelden op de site. Om echter gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten van de site wordt een minimale financiële vergoeding gevraagd. Je kunt kiezen voor een abonnement van een maand. Je krijgt daarbij een extra maand gratis en betaald slechts 12,49 per maand voor de twee maanden in plaats van 24,99. Je kunt met dit abonnement onbeperkt contact opnemen met 10 nieuwe personen per dag. Je kunt ook kiezen voor een abonnement van drie maanden. Ook in dit geval krijg je drie maanden extra om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Je betaald in dit geval slechts 8,49 per maand voor zes maanden in plaats van 16,99 per maand. Het voordeligste is natuurlijk het abonnement van 6 maanden. In dit geval krijg je een half jaar gratis en je betaald slechts 4,99 per maand. Ook in de laatste twee gevallen kun je onbeperkt contact opnemen met 10 nieuwe personen per dag.


Lexa Reviews

  Oversexte mannen op Lexa

  Vorig jaar ervoor gekozen om betalend lid te worden. Totaal 4 dates gehad maar met allemaal helaas geen klik. Als je na een tijdje er weer voor kiest om betalend lid te worden krijg je meer berichten van mannen. Wat me wel opvalt is als je dan weer een paar maanden lid bent de mannen je niet meer zien en ze niet reageren als je een bericht stuurt. Ofja wel een paar berichten maar dan hebben ze het gelijk over sex en een hete date. Mijn ervaring is dat Lexa een sexsite is geworden in plaats van een datingsite. Naar mijn mening heb ik alles goed voor elkaar, ik zie er goed uit, heb een goede baan en ben sociaal aangelegd. Toch lukt het mij niet eens om hier een fatsoenlijke relatie uit te slepen. Ik weet niet of het gewoon aan de mannen uberhaupt ligt of dat het komt door Lexa beleid.

  Sterke punten
  Mooie site

  Zwakke punten
  Vrij prijzig
  Oversexte mannen

  teleurgesteld in Lexa

  Ik had mezelf aangemeld via de app en zag alleen de optie staan om een 6 maanden pakket aan te schaffen. Vond dit al vrij raar maar goed ik zag geen andere optie dus ik dacht het zal wel zo horen. Lang verhaal kort, ik had dus een basic plus abonnement aangeschaft bij Lexa voor 6 maanden met de kosten daarvan 60 euro. Na mijn aanmelding viel het al snel tegen. Jan en alleman kan je zomaar berichtjes sturen, vooral van allerlei leeftijden. Ik voelde me daar niet prettig bij omdat ik het gevoel had dat er allemaal oude viespeuken me benaderde. Ik heb de klantenservice dan Lexa benaderd of ik dit op de een of andere manier kon uitschakelen. Daar wezen ze me op de 1 en 3 maanden abonnementen (die ik overigens nooit aangeboden heb gekregen) en omdat ik al 3 weken lid was van Lexa was mijn proefperiode voorbij en had ik dikke pech 60 euro weg!! Erg teleurgesteld in de site, in de oplossing en ├╝berhaupt in Lexa!

  Zwakke punten
  geen goede klantenservice
  app werkt niet zoals ze zeggen
  duur

  betalende leden krijgen nauwelijks aandacht

  Ik moet toch even een melding maken wat een waardelozen site dit is. Ben je de site aan het proberen als gratis lid dan lopen de berichtjes die je krijgt over. Maar Lexa doet dat wel slim want de gestuurde berichtjes kan je niet openen als gratis lid. Nou ben ik dus overstag gegaan om een proefabbonnement aan te gaan en rara politiepet, ik heb op de berichtjes die ik heb ontvangen gereageerd en krijg opeens geen reactie meer terug. Van geen van alle vrouwen! Ik wordt zelfs geblokkeerd door vrouwen, maar toch wel gek dat ze me blokkeren en vervolgens wel super vaak op mijn profiel kijken.
  Ohja weat ook nog een leuk onderdeel is vrouwen die zich net hebben aangemeld. Je ziet als betalend lid en als je langehr lid bent dat deze vrouwen elke maand zich net hebben aangemeld. Gewoon nep profielen dus of instellingen van lexa staan niet goed.

  Goede ervaring met Lexa

  Ik ben nog niet zo lang single, mijn relatie is net uitgegaan na 10 jaar. Dus op mijn leeftijd heb ik ook niet zoveel relaties gehad behalve deze. Ook nog een beetje groen dus op gebied van daten, maar niet op relaties haha! Ik wist daardoor niet zo goed waar ik moest beginnen want ja als je 28 bent dan hebben de meeste van je leeftijd een relatie en ik ben niet zo iemand die makkelijk op iemand afstapt. Lexa had een lage instap dus daar was ik heel blij mee, ok veel positieve dingen gehoord van vriendinnen die mij hard aanmoedigde om aan te melden. Die positiviteit was terecht want ik kreeg al gelijk een aantal matches en na een aantal gesprekken te hebben bleken deze mannen oko goed bij mij te passen. Ook fijn dat je lekker kan chatten op je eigen tempo want ik ben nou niet iemand die zich snel tot iemand voelt aangetrokken op basis van alleen een foto. Het werkt eigenlijk zo goed dat er wel een potentiele nieuwe relatie aan zit te komen. Nu dus een beetje het luxe probleem of ik me wel opnieuw in een nieuwe serieuze relatie wil binden. Bij mij dus zeer goede ervaringen, misschien iets te goed. #verwend

  Sterke punten
  Leuke mannen!

  Zwakke punten
  Misschien iets te serieus als je nog niet zeker weet of je wel een relatie wil

Bezoek Lexa

Schrijf een review