Wil je vanavond of in de loop van de week met een date of een leuke man of heer naar een fancy restaurant in de buurt, een leuke film samen bezichtigen of samen naar de café? Heb je geen partner om mee te gaan? Voel je je eenzaam, ben je single of al een tijdje uit elkaar? Dan ben je bij Lexa op het juiste adres. Bij Lexa zijn er een aantal leden, die net als jouw op zoek zijn naar leuke dates, liefde, aandacht en meer. Op de site zijn er alleen geverifieerde profielen, dus geen nep profielen, en vanwege het grote aanbod aan leden is de kans op het niet vinden van een geschikte date bijna onmogelijk. Alle datingprofielen op deze site zijn breedvoerig beschreven en jij hebt de mogelijkheid om de profielen door te nemen en voor jezelf na te gaan of de andere persoon een match is of niet. Lijkt dit je ook een interessante methode om in contact te komen met een perfecte date? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Lexa.nl.


Aanmelden

Alle personen, die via deze site een date willen vinden hebben een account nodig. Gelukkig is het aanmaken van een account heel simpel en gratis ook! Op de startpagina van de site kun je alvast het online doorklikformulier invullen. Dit formulier tref je aan onder het kopje “Lexa, schrijf je nu in en ontmoet singles in jouw regio”. Je kunt dit formulier ook benaderen door te klikken op het tabje “inschrijven”. In dit formulier geef je onder andere aan of je op zoek bent naar een man of een vrouw, of jezelf een man of een vrouw bent, je geboortedatum, in welke stad je woonachtig bent, een gebruikersnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle gegevens verwerkt te hebben, akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en geklikt te hebben op aanmelden, komt er een nieuwe pagina tevoorschijn waarin wordt gevraagd naar je persoonlijke voorkeuren. Na alle voorkeuren ingegeven te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van een geschikte date.


Kosten

Gebruikers kunnen zich geheel gratis aanmelden op de site. Om echter gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten van de site wordt een minimale financiële vergoeding gevraagd. Je kunt kiezen voor een abonnement van een maand. Je krijgt daarbij een extra maand gratis en betaald slechts 12,49 per maand voor de twee maanden in plaats van 24,99. Je kunt met dit abonnement onbeperkt contact opnemen met 10 nieuwe personen per dag. Je kunt ook kiezen voor een abonnement van drie maanden. Ook in dit geval krijg je drie maanden extra om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Je betaald in dit geval slechts 8,49 per maand voor zes maanden in plaats van 16,99 per maand. Het voordeligste is natuurlijk het abonnement van 6 maanden. In dit geval krijg je een half jaar gratis en je betaald slechts 4,99 per maand. Ook in de laatste twee gevallen kun je onbeperkt contact opnemen met 10 nieuwe personen per dag.


Lexa Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Lexa.

Bezoek Lexa

Schrijf je eigen review