Ouderen Flirt review

Is het altijd je droom geweest om ooit een fijne flirt te hebben met een rijpe man of een rijpe vrouw? Of ben je juist die rijpe man of vrouw, die op zoek is naar een iet wat jongere partner? Dan ben je bij Ouderen Flirt op het juiste adres. Op deze site kun je helemaal bij jouw in de buurt een spannend sex contact vinden. Alle leden op deze site zijn net als jouw op zoek naar een spannende flirt, spannend contact online of gewoon contact om bij te kletsen. Je bent aan niets gebonden, niets moet, alles mag. Lijkt dit jouw ook spannend? Meld je dan vandaag nog geheel gratis en vrijblijvend aan op deze site. Wie weet lukt het je vandaag nog een spannende flirt te scoren met een rijpe man of vrouw. 


Aanmelden

Personen die graag gebruik willen maken van de functionaliteiten van de site, hebben de mogelijkheid om snel en eenvoudig een account aan te maken op deze site. De eerste stap om dit te bewerkstelligen is door te klikken op “meld je nu aan!”. Na hierop geklikt te hebben komt er een aanmeldformulier tevoorschijn waarin je je gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum, leeftijd, geslacht en werkende e- mail adres kan ingeven. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben en de algemene voorwaarden geaccepteerd te hebben kun je direct klikken op “aanmelden”. Na hierop geklikt te hebben wordt er automatische een e- mail verstuurd met daarin een link om de aanmelding te bevestigen. Hierna kun je gelijk van start met het doorzoeken van profielen van de site en het leggen van contact met profielen van personen, die je aantrekken. 


Kosten

Je kunt je geheel gratis aanmelden op OuderenFlirt. Elke nieuwe lid krijgt geheel gratis de mogelijkheid om een bericht of flirt te verzenden. Is er een klik met een van de gebruikers van de site en wil je door bijven chatten? Dan kun je gerust een creditbundel aanschaffen om het gesprek te continueren. De kosten voor de aanschaf van zo een creditbundel zien er als volgt uit: 

Pakket Aantal credits Prijs Prijs per bericht

Xsmall 250                 €9,50 €1,90

Small 500                 €17,50 €1,73

Medium 1000         €34,50 €1,73

Large 2000        €49,50 €1,24

XLarge 5000        €119,50 €1,20

XXLarge 10000        €219,50 €1,10


Contactgegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen geïnteresseerden of gebruikers contact opnemen met de klantenservice van de site. Er is speciaal hiervoor een contactformulier ontworpen waarin je kan aangeven wat je naam, e- mail adres en bericht is. Na je bericht verstuurd te hebben probeert de klantenservice je bericht zo snel als mogelijk in behandeling te nemen. 


Ouderen Flirt Reviews

  Let op heren!

  Deze review is gericht aan alle heren (en misschien ook dames, maar vooral gericht aan de heren), pas een beetje op met profielen die 2 cijfers zoals 01 of 05 achter hun gebruikersnaam hebben staan. Zo is mijn ervaring dat ik gedoe heb gehad met Riet52 en Ingrid71. Mijn indruk is dat dit geen echte profielen zijn maar oplichters. Buiten dit niet veel te klagen.

  goede klantenservice

  Klantenservice is goed te bereiken en antwoord snel.
  Jammer dat je alleen de klantenservice via het formulier kan benaderen.

  mwa

  Ik was eerst lid van ouderenclub.nl. Ik wilde toch wat andere vrouwen zoeken om wat af te wisselen dus ben ik lid geworden van ouderenflirt echter heb ik spijt van mijn overstappen. vrouwen bij ouderenflirt zijn minder en ook de gesprekken vind ik tegenvallen. Nu ondanks het aanschaffen van mijn berichten bij ouderenflirt toch weer teruggegaan naar ouderenclub...

Bezoek Ouderen Flirt

Schrijf een review