RelatiePlanet review - Als je op zoek bent naar leuke singles

De leukste singles van Nederland vandaag nog ontmoeten en ontdekken? Dat kan allemaal via Relatieplanet. Deze unieke datingsite staat namelijk voor serieus en slow daten. Je leert andere gebruikers eerst heel goed kennen alvorens je een serieuze relatie of date aangaat met de gebruiker. Dat is dan ook de reden waarom gewerkt wordt met het televisie programma “Lang Leve de Liefde”. Als je je aanmeldt voor dit tvprogramma, ga je minstens 24 uur samenwonen in een prachtig verblijf, voorzien van alle luxe. Tijdens deze unieke slow date, die maximaal vijf dagen kan duren, wordt gekeken of de liefde aanwezig is. Deze zelfde datingwijze is terug te zien op de datingsite van Relatieplanet. Niks overhaasten, maar op een leuke en fijne manier erachter komen of je bij elkaar past. Op zoek naar echte liefde dus, zonder snelle dates en oppervlakkigheid. Lijkt dit je leuk? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Relatieplanet.

 


Aanmelden

Wil je graag een leuke single ontmoeten via deze site? Dan heb je een Relatieplanet account voor nodig. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden door op het startpagina van de site te klikken op “maak gratis een profiel aan”. Er komt dan vervolgens een online inschrijfformulier tevoorschijn waarin je ingeeft wat je e- mail adres is, wachtwoord naar keuze en je geboorte datum. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je op “start” klikken. Er komt dan een nieuwe online formulier tevoorschijn waarin je enkele persoonlijke gegevens moet invullen. Je geeft hier onder andere aan wat je geslacht is, of je op zoek bent naar een man of een vrouw en welke relatie je wenst. Je geeft ook aan wat je gewenste gebruikersnaam is, beroep, opleidingsniveau, religie, of je kinderen hebt en of kinderwens. Na alle gegevens verwerkt te hebben en je voorkeuren ingegeven te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van leuke interessante singles op Relatieplanet.nl.


Kosten

Alle nieuwe leden krijgen een gratis Relatieplanet account toegewezen. Met dit account kun je onbeperkt profielen bekijken, je eigen profiel maken en berichten lezen. Echter heb je beperkt toegang tot de verschillende diensten van de site. Wil je de kans op een succesvolle date vergroten en wil je gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten van de site? Dan kun je je account snel en eenvoudig upgraden naar het premium lidmaatschap. Als premium lid heb je onbeperkt toegang tot alle profielen van de site, je kunt onbeperkt smileys versturen naar singles, onbeperkt alle foto’s bekijken, berichten versturen, zien wie jouw profiel aan het bezichtigen was, zien wie een gratis lid is en je krijgt korting op events en singlereizen. Het bedrag voor het abonnement van 3 maanden premium lidmaatschap is 14,95 per maand. Op Relatieplanet.nl kun je veilig en eenvoudig betalen met iDeal, Creditcard en PayPal. Een premium account sluit je af voor 3 maanden. Er wordt eenmalig een bedrag van € 44,85 afgeschreven, opzeggen kan tot uiterlijk 1 maand van te voren.

 


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers alsook geinteresseerden gerust contact opnemen met de klantenservice van de site door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer 0885052505.


Artikelen over RelatiePlanet

Past hij wel goed bij mij en maakt hij me wel gelukkig?

Je kent het wel een relatie waarover je twijfelt. Je vraagt familie of vriendinnen om advies, maar eigenlijk krijg je niet de antwoorden die je wil horen of kan je alsnog geen beslissing nemen. Met behulp van deze test kan je erachter komen of je gelukkig bent met hem en vooral of hij geschikt is voor de toekomst als partner.  Vraag 1: Wat heb je samen meer? Positieve of negatieve momenten? ... [...]

Ben je een vrouw en heb je datingtips nodig?

Niet alleen mannen hebben vaak geen succes met daten. Net zoals mannen kunnen ook vrouwen dating tips gebruiken. Deze tips kunnen handig zijn voor het beginstadium wanneer je nog op zoek bent naar een man. Tips voor wanneer je juist aan het daten bent maar ook tips die te gebruiken zijn wanneer je een relatie hebt. Lees hieronder de tips die jouw dating leven tot een succes gaan brengen. Tip 1: m ... [...]

RelatiePlanet Reviews

  Betuttelend en dure datingsite

  Relatieplanet is zeer betuttelend en verwijderen gewoon dingen die je op je profiel zet of schrijft zonder dat ze aan je doorgeven dat dit niet mag. Ze houden totaal geen rekening dat je al betaald hebt wat overigens ook nog stik duur is voor wat je krijgt maar wissen gewoon je foto's en je tekst. Een beetje toezicht is goed, maar als er niet duidelijk wordt aangegeven welke foto's en tekst wel of niet mogen dan kan je ook niet zomaar zonder het door te geven tekst gaan verwijderen.
  Het is dat ik nog een tijd aan dit abonnement vast zit want anders had ik al gelijk mijn profiel verwijderd. ik hou het nu gewoon aan omdat ik er toch geld aan kwijt ben. ik hoor veel mensen het hebben over chatapp, iemand daar ervaring mee?

  Flop

  Vrouwen van relatieplanet zijn veel eisend. Krijg helemaal niet veel reacties van vrouwen die ik een berichtje stuur.

  Bijzonder

  Bijzondere matches voorgesteld gekregen bij Relatieplanet. Vrouwen waarmee ik eigenlijk nooit gedacht had een match te zijn. Ik heb het een kans gegeven en ik moet toegeven dat de vrouwen best goed bji mij passen.
  Hierbij mijn complimenten aan Relatieplanet. Leuke gesprekken tot nu toe gehad en ik ben zeer tevreden.

  Sterke punten
  Goed match systeem

  Zwakke punten
  beetje prijzig

  Helemaal weg van relatieplanet!

  Sinds ik het tv programma lang leve de liefde heb gezien op sbs6 ben ik helemaal weg van relatieplanet
  Heb me meteen aangemeld en ben rond gaan kijken, super veel lekkers
  Jammer dat niet alle functies gratis te gebruiken zijn.. abonnement is opzich niet zo duur maar zie het niet zo zitten dat ze in een keer extra geld afschrijven. is dit vooruit betalen of zijn dit administratiekoste?

Bezoek RelatiePlanet

Schrijf een review