Sextinder Review - Voor als je op zoek bent naar een spannende en geile Tinder

Tinder is vooral bij de jongeren erg bekend, maar wordt ook steeds populairder bij ouderen. De gebruikers bij Tinder zijn vaak op zoek naar een leuke date of zelfs een serieuze relatie. Bij Sextinder hoef je hiervoor niet bang te zijn, want iedereen is op zoek naar hetzelfde, namelijk Sex! Dus ben je op zoek naar vrijblijvend sex contact en hete sex chats dan is SexTinder de erotische site waar jij naar op zoek bent! Ben je ook zo benieuwd wat onze ervaring was op Sextinder? Lees het hier gratis in onze review!


Aanmelden

Kan je niet wachten om een profiel aan te maken bij Sextinder? Dan is dit je geluksdag! Binnen 1 minuut heb je een profiel aangemaakt bijSextinder. Op deze manier kan je binnen 2 minuten al een profiel hebben en lekkere profielen van anderen beoordelen. Hoe? Aan de linkerkant van het menu heb je een aanmeldscherm waarin je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres moet invullen. Heb je dit gedaan dan krijg je een verificatie in je mailbox. Als je deze activeert krijg je 100 credits cadeau om de site uit te proberen.


Prijzen

Bij Sextinder doen ze niet aan abonnementen of stilzwijgende verlengingen van bijvoorbeeld credits. Sextinder is van zijn eigen kracht overtuigt waardoor je alleen betaald voor wat je gebruikt. Vaak zijn abonnementen duur omdat je betaald voor functies die je helemaal niet nodig hebt. Bij Sextinder betaal je alleen een kleine bijdrage voor het versturen van priveberichten en foto's naar andere gebruikers. Zo betaal je helemaal niks voor het bekijken van andere profielen of het maken van een sexadvertentie. Zie hieronder de prijzen van de credits. Let op: wanneer je meer credits koopt betaal je minder per bericht. 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Gebruik

Sextinder is zo gemaakt dat het zowel door jong als oud te gebruiken is en je kan jezelf al aanmelden als je ouder dan 18 jaar bent. Ben jij juist niet op zoek is naar een serieuze relatie of saaie gesprekken over het weer, school of werk. Bij Sextinder kan je lekker ondeugend zijn en het hebben over je fantasieën zonder dat andere gebruikers dat raar vinden of je wordt gerapporteerd bij de site.

Het gebruik van Sextinder is super fijn, zo zijn de zoekfuncties makkelijk in te stellen waardoor je makkelijk op basis van uiterlijke kenmerken, locatie, leeftijd en zelfde geslacht kunt zoeken. Al deze functies zijn gratis te gebruiken en onbeperkt. Dit is ten opzichte van veel datingsites uniek, omdat je vaak moet betalen om andere leden te kunnen bekijken. Niet bij Sextinder, daar betaal je alleen voor het versturen van berichten en foto's naar andere gebruikers. Zo ben je dus relatief veel minder geld kwijt dan bij andere dating,- of chatsites.


Afmelden

Ben je bang voor doorlopende kosten? Bij Sextinder hoef je hier niet bang voor te zijn. De credits die je koopt, koop je eenmalig waardoor je nooit aan vaste kosten komt te zitten zonder dat je er erg in hebt. Hierdoor is het afmelden net zo makkelijk en snel gebeurd als je aanmelding, binnen 1 minuut. Als je naar de contactpagina op de site gaat zie je een knop met verwijderen profiel. Als je hierop klikt is je profiel definitief verwijderd. Let wel op dat je opgeslagen profielen, berichtengeschiedenis en overgebleven credits ook gaan verloren. Heb je nog credits? Maak ze dan even op voordat je je profiel verwijderd.


Sextinder.nl Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sextinder.nl.

Bezoek Sextinder.nl

Schrijf een review