Ouderensex review - Wanneer je houdt van sex met ouderen

De oudere generatie wordt steeds handiger met computers en dus ook met internet. Zo is online erotische dating niet alleen super populair onder de jongeren, ook ouderen maken hier steeds meer gebruik van. Volgens onderzoek van Ouderensex zijn 2 op de 5 ouderen in Nederland te vinden op online datingplatforms. Ook Ouderensex is een populaire erotische site, er melden dagelijks nieuwe leden aan. Ben je ook zo benieuwd naar onze ervaring bij Ouderensex? Lees het gratis in onze review. 


Aanmelden

Ben je ook op zoek naar online contact en heb je geen zin in saaie gesprekken over het weer? Meld je dan gratis aan via bij Ouderensex. Bij Ouderensex vindt je andere gebruikers die op zoek zijn naar hetzelfde als jij, sex. Aanmelden is voor iedereen zo makkelijk mogelijk gemaakt, waardoor je binnen één minuut al een account kan aanmaken. Na je aanmelding kan je gelijk andere profielen gaan zoeken en bekijken. Zie je een profiel of sexadvertentie die je bevalt dan kan je degene een stout berichtje of foto sturen. Wie weet wachten ze op jouw berichtje en krijg je snel reactie.


Prijzen

Ouderensex is vrijwel gratis en vrijblijvend te gebruiken. Als je bij je aanmelding je email verfieert krijg je gratis privepunten. Met deze privepunten kan je foto's flirts of priveberichten naar andere gebruikers sturen. Zijn deze credits op dan kan je nieuwe privepunten kopen. 

Hieronder zijn de prijzen van de privepunten weergeven.

Aantal contactpunten

Prijs

500 € 15,-
1000 € 30,-
2000 € 50,-
5000 € 100,-
10000 € 200,-


Gebruik

Bij Ouderensex zijn veel leden aangemeld. Als je op zoek bent naar andere leden kan het lang duren als je door alle gebruikers heen moet voordat je iets tegenkomt wat naar jouw smaak is. Hier heeft Ouderensex een oplossing voor namelijk zoekfilters. Met deze zoekfilters kan je instellen waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld op basis van uiterlijke kenmerken, woonplaats, geslacht, leeftijd en zelfs interesses. Zoek je het niet om deze filters in te stellen en door de profielen heen te gaan dan kan je ook gebruik maken van de gratis functie Sexkoppelaar. Deze gratis functie zoekt op basis van ingestelde profielvoorkeuren 2 matches per dag. Zo hoef je zelf niet te zoeken en wordt je misschien erg verrast door een profiel die je in eerste instantie niet zelf had uitgekozen.


Afmelden

Wil je geen gebruik maken van Ouderensex of wil je je profiel verwijderen? Dit gaat net zo makkelijk en snel als je aanmelding. Als je gaat naar de contactpagina op de site gaat zie je de optie: wilt u niet meer deelnemen en al uw gesprekken beëindigen klik dan hier. Als je op deze knop klikt is je profiel definitief verwijderd. Zoals de beschrijving al aangeeft worden hiermee al uw gesprekken en gegevens te verwijderd. Let er ook even op dat je privepunten met het verwijderen ook worden verwijderd en niet te herstellen zijn. Het is dus verstandig als je nog privepunten hebt deze op te maken. Wanneer je je account aanhoudt maar niet gebruikt zitten hier geen kosten aan vast. Op deze manier kan je als je twijfelt over het verwijderen van je profiel langer nadenken zonder dat hiermee kosten zijn geboeid.


Ouderensex Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ouderensex.

Bezoek Ouderensex

Schrijf een review