De leukste singles van Nederland vandaag nog ontmoeten en ontdekken? Dat kan allemaal via Relatieplanet.nl. Deze unieke dating site staat namelijk voor serieus en slow daten. Je leert andere gebruikers eerst heel goed kennen alvorens je een serieuze relatie aangaat met de persoon. Dat is dan ook de reden waarom gewerkt wordt met het televisie programma “Lang Leve de Liefde”. Als je je aanmeldt voor het programma, ga je minstens 24 uur samenwonen in een prachtig verblijf, voorzien van alle luxe. Tijdens deze unieke slow date, die maximaal vijf dagen kan duren, wordt gekeken of de liefde aanwezig is. Op zoek naar echte liefde dus, zonder snelle dates en oppervlakkigheid. Lijkt dit je leuk? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Relatieplanet.nl.


Aanmelden

Wil je graag een leuke single ontmoeten via deze site? Dan heb je een Relatieplanet account voor nodig. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden door op het startpagina van de site te klikken op “maak gratis een profiel aan”. Er komt dan vervolgens een online inschrijfformulier tevoorschijn waarin je ingeeft wat je e- mail adres is, wachtwoord naar keuze en je geboorte datum. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je op “start” klikken. Er komt dan een nieuwe online formulier tevoorschijn waarin je enkele persoonlijke gegevens moet invullen. Je geeft hier onder andere aan wat je geslacht is, of je op zoek bent naar een man of een vrouw en welke relatie je wenst. Je geeft ook aan wat je gewenste gebruikersnaam is, beroep, opleidingsniveau, religie, of je kinderen hebt en of kinderwens. Na alle gegevens verwerkt te hebben en je voorkeuren ingegeven te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van leuke interessante singles op Relatieplanet.nl.


Kosten

Alle nieuwe leden krijgen een gratis Relatieplanet account toegewezen. Met dit account kun je onbeperkt profielen bekijken, je eigen profiel maken en berichten lezen. Echter heb je beperkt toegang tot de verschillende diensten van de site. Wil je de kans op een succesvolle date vergroten en wil je gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten van de site? Dan kun je je account snel en eenvoudig upgraden naar het premium lidmaatschap. Als premium lid heb je onbeperkt toegang tot alle profielen van de site, je kunt onbeperkt smileys versturen naar singles, onbeperkt alle foto’s bekijken, berichten versturen, zien wie jouw profiel aan het bezichtigen was, zien wie een gratis lid is en je krijgt korting op events en singlereizen. Het bedrag voor het abonnement van 3 maanden premium lidmaatschap is 14,95 per maand. Op Relatieplanet.nl kun je veilig en eenvoudig betalen met iDeal, Creditcard en PayPal. Een premium account sluit je af voor 3 maanden. Er wordt eenmalig een bedrag van € 44,85 afgeschreven, opzeggen kan tot uiterlijk 1 maand van te voren.

 


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers alsook geinteresseerden gerust contact opnemen met de klantenservice van de site door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer 0885052505.


RelatiePlanet Reviews

  • Sinds ik het tv programma lang leve de liefde heb gezien op sbs6 ben ik helemaal weg van relatieplanet
    Heb me meteen aangemeld en ben rond gaan kijken, super veel lekkers
    Jammer dat niet alle functies gratis te gebruiken zijn.. abonnement is opzich niet zo duur maar zie het niet zo zitten dat ze in een keer extra geld afschrijven. is dit vooruit betalen of zijn dit administratiekoste?

    Door Emma op 11 maart 2020 Reageer

Bezoek RelatiePlanet

Schrijf je eigen review