Welke sfeer wil jij in je relatie en hoe beschrijf je dat in je profiel?

Welke sfeer wil jij in je relatie en hoe beschrijf je dat in je profiel?

14 februari 2020

Op deze een koude en natte winterdag vind ik het lekker om warm knus thuis te zitten. Lekker warm onder een dekentje op de bank met een warme kop thee of chocomel en samen naar een mooie film kijken. Het is fijn als je zo’n moment met iemand kan delen in plaats van in je eentje te doen. 


Beschrijf een sfeer in je Datingprofiel bij Lexa of Relatieplanet

Een beschrijving zoals deze brengt je gelijk in een bepaalde sfeer en maakt het makkelijk voor iemand om zichzelf hierin in te beelden. Misschien is dit niet wat bij jou past, maar je wil wel net zo’n gevoel oproepen bij iemand als ze je datingprofiel online bekijken bij Lexa of Relatieplanet.
Maar hoe zorg je er nou voor dat iemand zo’n gevoel krijgt bij jouw profiel?

Ten eerste ga je na wat bij jou het beste past. Ben je iemand die graag samen is of hou je juist wel van een beetje personal space? Houdt je juist van koude winters of van warme zomers? Ben je een binnenmens of een buitenmens? Hou je van activiteiten of juist een beetje lui zijn?


Als je dit allemaal bedacht hebt kan je jouw ideale situatie gaan inbeelden. Vind je het lekker om op de bank te zitten en tv te kijken dan moet je natuurlijk niet zeggen dat je het leuk vind om tv te kijken. Maak er een romantisch of mooi verhaal van zoals samen knus op de bank onder een dekentje met lekkere hapjes en drankjes een filmpje kijken. Tv kijken op de bank is natuurlijk veel lekkerder als het buiten koud is, zet dan in je verhaaltje op een koude winterdag tv kijken onder een dekentje. 

Houd je juist van de zomer en buiten zijn? Op een warme zomerdag of lentedag samen gezellig met de fiets op pad gaan met een picknickmand of op een lentedag samen een romantisch boottochtje maken en ergens aanmeren om samen in een leuk stadje een ijsje te eten.

Probeer in je eigen woorden te zeggen wat je fijn vind en beeld die ander daarbij in, het gebruik van de woorden wij en samen is hierin erg belangrijk. En probeer extra positief te zijn in je beschrijving zoals een stad wordt een leuke stad of een ijsje wordt een lekker ijsje. Doordat je een leuk moment omschrijft dat echt bij je past en daarin ook de ander beschrijft kan diegene zich aangesproken voelen tot je profiel bij Lexa of Relatieplanet waardoor je eerder kans hebt op een leuke match.

 


Niet zo goed in het beschrijven van een sfeer?

 

Ben je niet zo goed in het beschrijven van dingen? Je kan ook door momenten van een film of oude leuke herinneringen op te brengen inspiratie op doen. Schrijf steekwoorden op van hobbies en schrijf er positieve woorden bij waaruit je later zinnen maakt. 

Toch niet zo goed in woorden? Bij Pepper kan je een collage maken met foto’s van je interesses. Deze foto’s kunnen uit je eigen bestand zijn of vanuit internet. Hierdoor krijgt je profiel kleur en kan je je creativiteit kwijt in plaatjes in plaats van woorden.
En vergeet niet, er zijn geen foute beslissingen als je maar positief bent.

 

Bezoek Pepper

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden