Lexa behoort tot één van de bekendste en populairste datingsites op dit moment van Nederland. Lexa is enorm gegroeid. Dit is terug te zien in de verschillende websites zoals Lexa, Lexa gay en de app die zij beschikbaar hebben. Mensen van alle leeftijden kunnen zich bij Lexa aanmelden en een oproep doen voor een langdurige en leuke relatie. In de loop der jaren zijn er tienduizenden succesverhalen van mensen die via Lexa een relatie hebben gekregen. 

Naast dat Lexa zelf erg gegroeit is op het gebied van daten is ook de markt op gebied van online daten erg gegroeid. Zo zijn er veel datingsites bijgekomen zoals Pepper, Relatieplanet en Parship maar volgens Lexa komen deze niet in de buurt van het succes van Lexa. Lexa geeft aan dat zij meer succes op het gebied van daten hebben omdat Lexa op een veilige manier je profiel deelt met andere datingsites. Op deze manier ben je bij je inschrijving niet beperkt tot alleen de leden die ingechreven zijn bij Lexa, maar ook bij singles bij lokale varianten van de service die gebruikmaken van hetzelfde dating platform en onder verschillende merknamen op de dating markt zijn geregistreerd. Dit betekent dat je nog meer singles kan ontmoeten en dat je bereik nog groter is. 

Het fijne hiervan is dat Lexa dit allemaal doet volgens de regels van AVG. Het is voor Lexa belangrijk om een leuke, veilige online datingsite te creeëren waarin iedereen zich veilig voelt. Want als iedereen zich veilig voelt dan stel je je meer open en is de kans om ware liefde te vinden groter. Daarom is veiligheid top prioriteit van Lexa. Lexa zet moderators en computersystemen in om profielen te checken op echtheid en om persoonsgegevens te beschermen. Daarbij geeft Lexa aan dat als je ooit twijfels hebt je dit aan de klantenservice kan doorgeven. Zij zullen de kwestie dan beoordelen en hier actie op nemen. 

Ben je nog niet overtuigd? Lees hier in onze review meer over gebruik, aanmelding, kosten en afmelding. 


Wat voor datingsite is Lexa?

Lexa is een van de grootste datingsites van Nederland. Zo kan je bij Lexa op zoek naar een serieuze relatie met andere singles bij jou in de buurt. Bij Lexa kan je op zoek gaan naar allerlei singles, van hetero's tot gays, voor iedereen is er wel de kans op de liefde van hun leven. Lexa is razend populair en blijft groeien. Dus wil je ook niet langer alleen zijn maar gelukkig in een serieuze relatie? Wacht dan niet langer en meld je nu nog gratis aan!


Aanmelden

Alle personen, die via deze site een date willen vinden hebben een account nodig. Gelukkig is het aanmaken van een account heel simpel en gratis ook! Op de startpagina van de site kun je alvast het online doorklikformulier invullen. Dit formulier tref je aan onder het kopje “Lexa, schrijf je nu in en ontmoet singles in jouw regio”. Je kunt dit formulier ook benaderen door te klikken op het tabje “inschrijven”. In dit formulier geef je onder andere aan of je op zoek bent naar een man of een vrouw, of jezelf een man of een vrouw bent, je geboortedatum, in welke stad je woonachtig bent, een gebruikersnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle gegevens verwerkt te hebben, akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en geklikt te hebben op aanmelden, komt er een nieuwe pagina tevoorschijn waarin wordt gevraagd naar je persoonlijke voorkeuren. Na alle voorkeuren ingegeven te hebben kun je direct aan de slag met het vinden van een geschikte date.


Kosten

Gebruikers kunnen zich geheel gratis aanmelden op de site. Om echter gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten van de site wordt een minimale financiële vergoeding gevraagd. Je kunt kiezen voor een abonnement van een maand. Je krijgt daarbij een extra maand gratis en betaald slechts 12,49 per maand voor de twee maanden in plaats van 24,99. Je kunt met dit abonnement onbeperkt contact opnemen met 10 nieuwe personen per dag. Je kunt ook kiezen voor een abonnement van drie maanden. Ook in dit geval krijg je drie maanden extra om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site. Je betaald in dit geval slechts 8,49 per maand voor zes maanden in plaats van 16,99 per maand. Het voordeligste is natuurlijk het abonnement van 6 maanden. In dit geval krijg je een half jaar gratis en je betaald slechts 4,99 per maand. Ook in de laatste twee gevallen kun je onbeperkt contact opnemen met 10 nieuwe personen per dag.


Lexa Reviews

Bezoek Lexa

Schrijf je eigen review