Victoria Milan review - Zin in een Spannende affaire?

Victoria Milan is een van de grootste nummer 1 datingsites voor buitenechtelijke relaties. Op deze datingsite zijn er duizenden gebruikers die allen op zoek zijn naar een buitenechtelijke relatie dan wel spannende affaires. Alle gebruikers op deze site zijn gehuwde alsook gebonden mannen en vrouwen, die allen op zoek zijn naar hete affaires, seksdates, liefde en meer met andere single mannen en vrouwen of andere gebonden mannen en vrouwen. Heb je behoefte aan een hete one night stand of een langdurige affaire? Dan moet je bij Victoria Milan wezen. Deze datingsite biedt alle leden een online platform waar zij gerust in contact kunnen komen met andere gebonden mannen en vrouwen voor leuke flirterige chat berichten, seks, langdurige affaires en meer. Wil je vandaag nog op zoek gaan naar je tweede geliefde? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op VictoriaMilan. Benieuwd naar onze ervaring bij Victoria Milan? Lees in onze review meer over aanmelden, gebruik, kosten en afmelden.


Aanmelden

Vind je het hebben van een buitenechtelijke relatie spannend of ben je zelf niet gebonden, maar lijkt het je spannend om een affaire te hebben met een getrouwde man of een getrouwde vrouw? Meld je dan geheel gratis aan bij Victoria Milan. Je kunt je aanmelden door te klikken op het tabje “account aanmaken” of “join anonymously”. Na hierop geklikt te hebben komt er een online doorklik registratieformulier tevoorschijn waarin je je locatie ingeeft, persoonlijke gegevens zoals je lengte, gewicht, uiterlijk, lichaamstype, kleur ogen, geboorte datum, e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben wordt een link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je direct je profiel pimpen en op zoek gaan naar een spannende Victoria Milan affaire.


Account Deactiveren/ verwijderen

Het kan wel eens voorkomen, dat je al een spannende affaire hebt of dat je vanwege de een of andere rede geen behoefte meer hebt aan de diensten van de site. In dat soort gevallen kun je gerust je account deactiveren van de site. Dit doe je door in het menulijstje links onder het profielfoto icoontje te klikken op “instellingen”. Vervolgens kun je helemaal naar beneden scrollen en klikken op “deactiveer uw profiel”. Na hierop geklikt te hebben kun je de overige instructies volgen en dan wordt het account gedeactiveerd. Het deactiveren van je account betekent echter niet, dat het profiel ook daadwerkelijk wordt verwijderd van de site. Als je je weer aanmeld op de site wordt het account weer geactiveerd. Om je account te verwijderen kun je een e- mail sturen naar de helpdesk van Victoria Milan.


Contact gegevens

Als je problemen hebt bij het inloggen of je wilt je uitschrijven van de site of je hebt enkele vragen en of opmerkingen, dan kun je gerust een e- mail sturen naar het e- mail adres [email protected]. De klantenservice van de site probeert dan zo snel als mogelijk met een gepast antwoord of gepaste oplossing te komen.


Bedrijfsgegevens

 • E- mail: [email protected]
 • Bedrijfsnaam: Digisec Media Limited
 • 33 34 , Regent House,
 • Bissazza Street
 • Sliema
 • Malta
 • SLM 1640


Victoria Milan Reviews

  Gemengde gevoelens

  Site is leuk, mannen zijn leuk, gebruik is makkelijk maar toch heb ik mijn gemengde gevoelens erbij... Iemand ervaring mee als je betalend lid bent?

Bezoek Victoria Milan

Schrijf een review