Aanmelden bij Ouderenflirt gaat super makkelijk en snel. Zo richt Ouderenflirt zich op ouderen waardoor het aanmelden extra makkelijk is gemaakt voor ouderen. Zo kan je met de aanmeldknop op Ouderenflirt.nl al een account aanmaken binnen 1 minuut. Je hebt hiervoor alleen gegevens nodig zoals een gebruikersnaam, wachtwoord, email en natuurlijk je geboortedatum. Dit omdat je voor het aanmelden bij Ouderenflirt 18 jaar en ouder moet zijn. De meeste gebruikers zijn ouder dan 50 jaar dus dat zit wel goed bij Ouderenflirt. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestigingsmail.


Aanmelden

Wil je vandaag nog met Ouderen flirten? Dan kan dit door je gratis aan te melden bij Ouderenflirt. Doordat de site zich richt op ouderen heeft Ouderenflirt het aanmelden super makkelijk en snel gemaakt. Hierdoor kunnen zelfs Ouderen zich zonder probleem aanmelden. Aanmelden kan je doen door op de aanmeldknop te drukken op de site. Vervolgens kom je op een aanmeldscherm waar je een zelf verzonnen gebruikersnaam, wachtwoord, geboortedatum en e-mailadres moet invullen. Als dit succesvol is dan krijg je een bevestigingsmail op je ingevulde e-mailadres. Als je je e-mailadres bevestigd krijg je zelfs 100 credits cadeau! Op deze manier kan je Ouderenflirt gratis uitproberen. 


Kosten

Doordat Ouderenflirt bij de bevestiging van je e-mail credits gratis geeft kan je Ouderenflirt gratis uitproberen. Op deze manier wil Ouderenflirt de gebruiker de site uit laten proberen. Bevalt de site en wil je meer credits kopen? Dat kan super makkelijk met behulp van verschillende betaalwijze zoals iDeal, Paysafecard, creditcard of telefonisch. Door gebruik te maken van Credits wil Ouderenflirt de leden alleen laten betalen voor de functies die ze echt gebruiken zonder dat ze vast zitten aan een abonnement.

 

Aantal credits

Prijs

Prijs per bericht

50 € 1,40 € 1,40
250 € 9,50 € 1,90
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10


Contactgegevens

Heb je problemen tijdens het gebruik van de site zoals een bug op de site of een vervelend lid dat je wil raporteren? Dan kan je door middel van het contactformulier op de site een email sturen. Ouderenflirt neemt dan op korte termijn contact met je op of zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost. In het contactformulier moet je natuurlijk je e-mailadres aangeven, want anders kunnen ze geen contact met je opnemen. Wil je een profiel raporteren, omdat het een nepaccount is? Ook dit kan je super makkelijk doen met het contactformulier. 

Het grote voordeel van Ouderenflirt is wel dat je het contactformulier niet hoeft in te vullen om je abonnement op te zeggen, want dit is er niet. Hierdoor doet Ouderenflirt niet net als sommige andere datingsites het contactformulier verstoppen om het contact opnemen moeilijker te maken.


Ouderenflirt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Ouderenflirt.

Bezoek Ouderenflirt

Schrijf je eigen review