Sexadvertenties.nl is een van de grootste online dating marktplaats van Nederland. Op deze site tref je de meest spannende advertenties van gewillige mannen en vrouwen, die bereid zijn een spannende seks date met je te hebben. Je kunt niet alleen advertenties doornemen, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een spannende sexy advertentie te plaatsen. Vanwege de vele bezoekers op de site is de kans op het vinden van een spannende seks date of dat iemand reageert op jouw advertentie vele malen groter. Een ieder vanaf 18 jaar en ouder kan hier terecht om hun sexuele behoeften bevredigt te hebben of te laten bevredigen. Of je nu op zoek bent naar een rijpe vrouw, wilt genieten van omasex of juist liever een tiener seks date wilt, je vindt het allemaal hier. Lijkt dit interessant en wil je ook een advertentie plaatsen of de geplaatste advertenties doornemen? Dan kun je vandaag nog een gratis SexAdvertenties.nl account aanmaken.


Aanmelden

Wil je een spannende sexafspraak maken bij jouw in de buurt of wil je graag een advertentie plaatsen? Dan kun je je geheel gratis registreren op deze site en een profiel aanmaken. Je kunt je gratis registreren door op de startpagina van de site te klikken op “aanmelden” of door het online registratieformulier onder het kopje “Gratis Aanmelden voor SexAdvertenties.nl” in te vullen. In dit formulier kun je je gebruikersnaam, e- mail adres, wachtwoord naar keuze, geslacht, geboortedatum en provincie ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden kun je klikken op aanmelden. Er wordt dan een link gestuurd naar het opgegeven e- mail adres waarmee je de aanmelding kunt bevestigen.


Zoekfunctie

Vanwege de vele advertenties en de vele bezoekers van de site kan het soms een uitdaging zijn om de juiste seksdate te vinden. Om dit proces te vergemakkelijken is de zoekfunctie ontwikkeld. In dit online formuliertje zou je kunnen aangeven wie je wilt ontmoeten, man, vrouw, stel of shemale, waar de persoon woonachtig moet zijn, in welke leeftijdsklasse en of de profielen van de personen online moeten zijn en een foto moeten bevatten. Na alle informatie verwerkt te hebben kun je klikken op “zoeken”. Er komt dan een overzicht tevoorschijn met seks advertenties wilke voor een groot deel overeenkomen met je ingegeven voorkeur.


Kosten

Veel personen vragen zich af of er geen kosten zijn verbonden aan de registratie, het plaatsen van een advertentie of het plaatsen van een reactie op een advertentie. Aanmelden op de site is geheel gratis. Alle nieuwe leden krijgen de mogelijkheid om maximaal twee berichten of flirts te versturen voor andere gebruikers. Om meer berichten of flirts te versturen zou je credits moeten aanschaffen. De kosten voor het aanschaffen van credits zien er als volgt uit:

Aantal credits        Prijs                       Prijs per bericht

50                           € 1,40                    € 1,40

250                         € 9,50                    € 1,90

500                         € 17,50                  € 1,75

1000                       € 34,50                  € 1,72

2000                       € 49,50                  € 1,24            

5000                       € 119,50                € 1,20

10000                    € 219,50                € 1,10


Sex Advertenties Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sex Advertenties.

Bezoek Sex Advertenties

Schrijf je eigen review