Sexmetouderen is een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor een ieder vanaf 18 jaar, die het spannend en geil vind om seks te hebben met ouderen. De site biedt een speciale online platform aan waar gebruikers veilig en discreet met elkaar van gedachten kunnen wisselen en als er een klik is over een weer, kan men ook met elkaar afspreken. Op de site zijn er een aantal gewillige ouderen, die allen net als jouw op zoek zijn naar hete ouderen seks. Wil je ook lekker verwend worden door een rijpe of oudere vrouw? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Seks Met Ouderen.


Aanmelden

Wil je vandaag nog hete seks met ouderen bedrijven? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze site. Je kunt je aanmelden door op de startpagina van de site te klikken op “aanmelden”. Er komt dan vervolgens een online registratieformulier tevoorschijn welke je kunt invullen. Je kunt dit online formuliertje ook terugvinden op de startpagina van de site onder het kopje “aanmelden voor seks met ouderen”. In dit formulier geef je onder andere aan wat je gebruikersnaam is, e- mail adres, wachtwoord naar keuze, geslacht, provincie van waar je afkomstig bent en geboortedatum. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kun je klikken op het tabje “aanmelden”. Na je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van een spannende ouderen seks date.


Kosten

Een ieder vanaf 18 jaar heeft de mogelijkheid om geheel gratis een Sex met ouderen  profiel aan te maken. Met dit profiel dan wel account kun je geheel gratis 1 bericht of flirt sturen naar andere gebruikers. Wil je echter berichten of flirts blijven sturen naar andere gebruikers? Dan is het handig om credits aan te schaffen. De credits worden verkocht in speciale creditbundels. De prijzen per creditbundel en per bericht zien er als volgt uit: 

500 credits, € 17,50, € 1,75

1000 credits, € 34,50, € 1,72

2000 credits, € 49,50, € 1,24

5000 credits, € 119,50, € 1,20

10000 credits, € 219,50, € 1,10

Alle betalingen kun je veilig en discreet via de site afhandelen. Je kunt betalen via iDeal, Creditcard, MrCash, Bankcontact en via bankoverschrijving.


Contactgegevens

Loop je bij het doorzoeken van profielen tegen zaken aan of wil je gewoon meer weten over de diensten van de site? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Sex met ouderen. Dit kun je doen door het online contactformulier in te vullen en op te sturen naar de helpdesk van de site. In het online contact formulier geef je onder andere aan wat je naam is, e- mail adres en je bericht. Na je bericht opgestuurd te hebben probeert de klantenservice zo snel als mogelijk met een bevredigend antwoord of gepaste oplossing te komen. Je kunt de klantenservice ook bereiken door een e- mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar het telefoonnummer +3173 2032 015.


Sex met ouderen Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sex met ouderen.

Bezoek Sex met ouderen

Schrijf je eigen review